Ηλιούπολη: Τι λέει πρώην αθλητής του προπονητή Τάε Κβον Ντο που συνελήφθη για ασέλγεια

Ο Γιάννης, πρώην αθλητής του προπονητή  Άρη Δάτσιου που κατηγορείται για βιασμούς αθλητριών του, μίλησε στο MEGA για τη σχέση του και τη γνωριμία του με τον 44χρονο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τον προπονητή Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε τουλάχιστον πέντε μαθήτριές του, όταν εκείνες ήταν ανήλικες.

Ο Γιάννης, πρώην αθλητής του προπονητή που κατηγορείται για βιασμούς αθλητριών του, μίλησε στο MEGA για τη σχέση του και τη γνωριμία του με τον 44χρονο.

Το προφίλ του προπονητή Τάε Κβον Ντο που συνελήφθη στην Ηλιούπολη

Πατέρας ενός ανήλικου παιδιού είναι ο 44χρονος προπονητής Ταε Κβον Ντο, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών, στην Ηλιούπολη.

Ο προπονητής Τάε Κβον Ντο βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, καθώς η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του περιλαμβάνει αδικήματα για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο Γιάννης, πρώην αθλητής του προπονητή που κατηγορείται για βιασμούς αθλητριών του, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την σχέση του και τη γνωριμία του με τον 44χρονο.

Δημοσιογράφος: Από μικρός στο Ταε Κβον Ντο, μέχρι ποια ηλικία;

– Έκανα μέχρι τα 16 μου και μετά έφυγαν από τον σύλλογο πήγα στον άλλο μέχρι τα 18 μου.

Δημοσιογράφος: Τον συγκεκριμένο τον είχες προπονητή;

– Ναι, ναι

Δημοσιογράφος: Πώς ήταν σαν άνθρωπος;

Φιλικός πολύ, ήταν σαν πατέρας μας. μας μίλαγε πολύ φιλικά. Φερόταν σε όλους το ίδιο, δεν είχαμε παρατηρήσει κάποια συμπεριφορά διαφορετική.

Δημοσιογράφος: Με τις κοπέλες είχε άλλη συμπεριφορά;

«Όπως ήταν με εμένα ήταν με όλα τα παιδιά. Με εμένα λίγο πιο φιλικά, γιατί ήμασταν και κοντά, δεν ήμασταν απλά «ήταν ο δάσκαλός μου». Τόσα χρόνια τον ήξερα καλά, είχα πάει και στο εξωτερικό μαζί του για αγώνες. Ήταν σαν δεύτερος πατέρας για μένα τότε, ήταν πολύ κοντινός μου άνθρωπος. Πάθαμε σοκ όλοι. Δεν το περίμενα καθόλου, να σας πω την αλήθεια. Γιατί είχε ακουστεί νομίζω και κάτι με ένα όπλο που είχε βγει. Εκεί πάθαμε το πρώτο σοκ. Και τα κοριτσάκια που έκαναν την καταγγελία, αν τους έλεγε κάτι τέτοιο μπορεί να μην το καταλάβαιναν κιόλας σε αυτή την ηλικία, 13 τώρα 14, πόσο ήταν», είπε συμπληρωματικά και συνέχισε:

«Θα μπορούσε οι κοπέλες που το έκαναν (σ.σ. την καταγγελία) να τον είχαν ερωτευτεί αλλά γενικά είναι όλο λάθος, ξεκινάει όλο λάθος. Αλλά ήταν παιδάκια καταλαβαίνετε, ήταν 14-15 ετών. Δεν διέκρινα κάποια περίεργη συμπεριφορά. Να πω ότι κάτι συμβαίνει εδώ ή ότι κάποιου κοριτσιού του αρέσει ο δάσκαλος. Γενικά το κλίμα ήταν πολύ φιλικό».