Εξάρχεια: Τον έδεσαν χειροπόδαρα, τον βασάνισαν και του άρπαξαν 3.250 ευρώ

Εξάρχεια: Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένας άνδρας 35 ετών. Την ώρα που έβγαινε απο το σπίτι του στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια τον πλησίασαν 3 άτομα, τον απείλησαν με μαχαίρι και του κόλλησαν ένα όπλο στην πλάτη

Τον οδήγησαν στο υπόγειο της πολυκατοικίας στα Εξάρχεια, σε μια αποθήκη δίπλα απο το διαμέρισμά του. Τον έδεσαν χειροπόδαρα, τον φίμωσαν και άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα. Αφού αρπάξαν τα κλειδιά του σπιτιού του και το κινητό του τηλέφωνο τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.

Ο αλλοδαπός κατάφερε να λυθεί κόβοντας τα σχοινιά με τα δόντια του και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Τον άκουσε μια γυναίκα που περνούσε έξω απο τη πολυκατοικία και φώναξε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί μόλις είδαν τον άντρα σχεδόν λιπόθυμο κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύτηκε για 5 μέρες. Οι γιατροί εντόπισαν κατάγματα σε πλάτη και θώρακα. Όταν ο άνδρας πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του τότε είδε τον χώρο ανω κατω και κατάλαβε ότι οι δράστες είχαν εισβάλλει στο διαμέρισμά του όσο εκείνος νοσηλευόταν.

Του είχαν αρπάξει 3.250 ευρώ. Πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων και έκανε καταγγελία. Το συμβάν σημειώθηκε τον Οκτώβριο. Μετά απο ενδελεχή έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων οι έμπειροι αξιωματικοί της ασφάλειας Εξαρχείων κατάφεραν πριν λίγες ημέρες να εξιχνιάσουν την αιματηρή επίθεση.

Δράστες ήταν τα μέλη της σκληρής συμμορίας των Πακιστανών που έχουν στο βιογραφικό τους 2 δολοφονίες και δεκάδες ληστείες, μάλιστα οι αρχές είχαν προχωρήσει στην εξάρθωση και τη σύλληψή τους ήδη απο τις αρχές Μαρτίου.