Υπόθεση μαστροπείας με θύμα 14χρονη: Αναζητείται ο βασικός δράστης – Όλο το χρονικό

Τρεις συλλήψεις μέχρι στιγμής για τη νέα υπόθεση μαστροπείας – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον βασικό δράστη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις έπειτα από την αποκάλυψη για τη νέα υπόθεση μαστροπείας με θύμα μια 14χρονη που διέμενε σε ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη.

Μέχρι στιγμής η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις αλλά ο βασικός δράστης που εξέδιδε το παιδί εξακολουθεί να αγνοείται.

«Άφαντη» είναι σύμφωνα με πληροφορίες και η μικρή η οποία αναζητείται.

Όπως έγινε γνωστό το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται πριν λίγα 24ωρα όταν η αδερφή αλλά και η φίλη της 14χρονης που διαμένουν στην ίδια δομή αντιλήφθηκαν ότι λείπει, κάτι που φαίνεται να συνέβαινε συχνά.

Το πιο σημαντικό στην αποκάλυψη της υπόθεσης είναι τα αντανακλαστικα της αδερφής της η οποία ουσιαστικά την «παγίδευσε» φέρνοντας τα πάντα στο φως. Η κοινωνίκη λειτουργός φαίνεται επίσης πως γνώριζε τα πάντα και βοήθησε και αυτή στο να αποκαλυφθει η ιστορία.

Επίσης, η μικρή φέρεται να αποκάλυψε σε φίλη της στη δομή ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με έναν άνδρα σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο. Η φρικτή λεπτομέρεια είναι ότι δυο άτομα φαίνεται πως βιντεοσκοπούσαν την πράξη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε κλειστεί «ραντεβού» για τη 14χρονη στην Αγία Μαρίνα.

Πώς ξετυλίχθηκε το «κουβάρι» της νέας υπόθεσης μαστροπείας

Η 14χρονη φαίνεται πως έλειπε πολλές φορές από τη ίδρυμα φιλοξενία όπου διέμενε – Τι αποκάλυψαν η κοινωνική λειτουργός και φίλη του θύματος για τη νέα υπόθεση μαστροπείας.

Περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για τη νέα σοκαριστική υπόθεση μαστροπείας με θύμα ένα 14χρονο κορίτσι το οποίο διέμενε σε ίδρυμα φιλοξενίας Ανηλίκων στην Αθήνα.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται πριν λίγα 24ωρα όταν η αδερφή αλλά και η φίλη της 14χρονης που διαμένουν στην ίδια δομή αντιλήφθηκαν ότι λείπει, κάτι που φαίνεται να συνέβαινε συχνά.

Η αδερφή του κοριτσιού είναι αυτή που ξεκλείδωσε την υπόθεση ενώ η κοινωνίκη λειτουργός φαίνεται πως γνώριζε τα πάντα και βοήθησε και αυτή στο να αποκαλυφθει η ιστορία

Επίσης, η μικρή φέρεται να αποκάλυψε σε φίλη της στη δομή ότι ήρθε σε επαφή με έναν άνδρα σε ξενοδοχείο.

Ήδη οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις προσώπων τα οποία φέρεται να έπαιρναν το κοριτσάκι από το ίδρυμα που ανήκε και να την εξέδιδαν.