Θεσσαλονίκη: Πατέρας κλείδωσε τα ανήλικα παιδιά του στο αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου

Παραλίγο τραγωδία που δεν χωρά ανθρώπινος νους – Οι αστυνομικοί κατάφεραν να βγάλουν και να σώσουν τελευταία στιγμή τα δίδυμα, ηλικίας 2,5 ετών από το αυτοκίνητο, τα οποία για προληπτικούς λόγους διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Απόστρατος της Αεροπορίας που όφειλε να επιστρέψει τα δύο ανήλικα παιδιά του στη σύζυγό του, που διαμένει στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, πήγε στο σπίτι της και, όταν έφτασε έξω από αυτό, έκλεισε τα παράθυρα του οχήματός του και άνοιξε φιάλη υγραερίου.

Η μητέρα των παιδιών όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί κατάφεραν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, να βγάλουν τα δίδυμα, ηλικίας 2,5 ετών από το αυτοκίνητο, τα οποία για προληπτικούς λόγους διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Ο πατέρας τους σε ημιλυπόθυμη κατάσταση διακομίσθηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Η μητέρα αντιλήφθηκε το γεγονός και κάλεσε το ΕΚΑΒ, οι αστυνομικοί που έφτασε στο σημείο έβγαλαν τα 2 παιδιά, δίδυμα 2,5 ετών από το όχημα καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στο ιπποκράτειο και ο πατέρας ημιλιποθυμος μεταφέρθηκε στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο.