Άγρια δολοφονία στο Δροσερό Ξάνθης – Ο δράστης ανέβασε βίντεο στο Tik Tok

Ο δράστης της δολοφονίας είναι ένας 36χρονος άνδρας, ο οποίος μάλιστα λίγο πριν παραδοθεί στην Αστυνομία ανέβασε βίντεο στο TikTok, εξηγώντας τους λόγους που προχώρησε στο έγκλημα

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης παραδόθηκε ο δράστης που τα ξημερώματα της Κυριακής (19/03) πυροβόλησε εξ’ επαφής και σκότωσε έναν άνδρα στο Δροσερό Ξάνθης.

Ο δράστης έχει απασχολεί και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς πρόσφατα συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από ευρεία επιχείρηση στο Δροσερό, ενώ στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά.

Πρόκειται για 36χρονο άνδρα, ο οποίος μάλιστα λίγο πριν παραδοθεί στην Αστυνομία ανέβασε βίντεο στο TikTok. Στο βίντεο αρχικά φαίνεται να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, ενώ στη συνέχεια αποτυπώνεται η στιγμή κατά την οποία προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, ο 36χρονος και το θύμα είχαν προσωπικές διαφορές, με τον δράστη να τον πυροβολεί εξ’ επαφής τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου κατέληξε, ενώ φαίνεται πως είχε δεχθεί τουλάχιστον 5 σφαίρες.

Η άγρια δολοφονία έχει προκαλέσει σοκ στην ευρύτερη περιοχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης μετά την τελευταία σύλληψή του είχε αφεθεί ελεύθερος.

Οι Αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τη δολοφονία και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Πώς έγινε η δολοφονία στο Δροσερό Ξάνθης

Ο δράστης αδίστακτα και προφανώς προσχεδιασμένα, εισέβαλε στο σπίτι του θύματος, σπάζοντας την πόρτα του δωματίου, όπου βρισκόταν ο 46χρονος. Ο άτυχος άνδρας εκείνη την ώρα κοιμόταν μαζί με τη γυναίκα του ενώ δίπλα βρισκόταν ο γιος του και τα τέσσερα εγγόνια του.

Ο δολοφόνος χωρίς να σκεφτεί ότι μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο όσους βρίσκονταν στο δωμάτιο, έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε πέντε φορές κατά του 46χρονου τραυματίζοντάς τον σε θώρακα, κοιλιά και πλάτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης δεν ήταν μόνος του. Κατά τη διάρκεια της δράσης του ήταν μαζί του οι δυο γιοι του και ο γαμπρός του. Αμέσως μετά την αιματηρή επίθεση, το θύμα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο από τον γιο του όμως δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε κατά τη διάρκεια του χειρουργείου ενώ ο δράστης αφού έβγαλε βίντεο στο Tik Tok, εξηγώντας τους λόγους που τον έκαναν να ανοίξει πυρ, παραδόθηκε στην Αστυνομία καταγράφοντας και την παράδοσή του.

Ποιος ήταν ο “Μπέγκαλο”;

Είχε συλληφθεί ξανά στις 26 Ιανουαρίου, έχοντας στην κατοχή του ποσότητες ναρκωτικών, όπλα και τρεις χειροβομβίδες.

Με το παρατσούκλι «Μπέγκαλο» και κάνοντας γροθιά το χέρι του, συστηνόταν στο Δροσερό Ξάνθης ο δολοφόνος του άτυχου πατέρα.

Ο 37χρονος Ρομά, ο οποίος κυκλοφορούσε με αλεξίσφαιρο γιλέκο, ανέβαζε στο Tik Tok βίντεο με ύμνους στα Καλάσνικοφ και είχε αδυναμία στις ….χρυσές πολυθρόνες.