Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: 64χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Μια οικογενειακή τραγωδία φαίνεται πως κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία 64χρονου, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο χωριό Μοχός, του δήμου Ηρακλείου Κρήτης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα. Τον εντόπισε αιμόφυρτο η σύζυγός του, στην αυλή του σπιτιού τους, η οποία κάλεσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

«Λύγισε» από τον πρόωρο χαμό του γιου του

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως ο 64χρονος δεν άντεξε τον χαμό του γιου του σε τροχαίο και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το cretalive, τη Δευτέρα, 13 του μηνός, επρόκειτο να εκδικαστεί η υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 27χρονος γιος της οικογένειας, αγαπημένος κρητικός καλλιτέχνης. Όμως η υπόθεση αναβλήθηκε.

Ο πατέρας, περιγράφεται, ότι ήταν αμίλητος, σκεπτικός, μελαγχολικός. Στις 2.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης ακούστηκε ένα δυνατό μπαμ. Η σύζυγος του πετάχτηκε έντρομη από το κρεβάτι της και βγαίνοντας έξω στην αυλή αντίκρισε τον άνδρα της σωριασμένο στο έδαφος, έχοντας βληθεί στο μέρος της καρδιάς.

Δίπλα του ήταν η κυνηγετική καραμπίνα. Στο σημείο έτρεξε και η κόρη της οικογένειας, η οποία σε κατάσταση σοκ προσπαθούσε να σταματήσει την αιμορραγία, ασκώντας πίεση στο τραύμα, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. Ωστόσο ήταν ήδη αργά.