Τέμπη: Εκτός ΜΕΘ ένας ακόμα επιζών της τραγωδίας – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 20χρονος

Τέμπη: Τέσσερις επιζώντες τραυματίες βρίσκονται πλέον στις ΜΕΘ με τον 20χρονο από το πρώτο βαγόνι να βρίσκεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση

Ακόμα ένας τραυματίας επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχία στα Τέμπη κατάφερε να κερδίσει τη μάχη και να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και πλέον νοσηλεύεται σε απλή κλίνη του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Πλέον στις ΜΕΘ παραμένουν συνολικά τέσσερις τραυματίες εκ των οποίων μόνο ο 20χρονος που βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο νεαρός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λάρισας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργεία.

Οι γιατροί «άγγελοι» όπως χαρακτηρίζουν οι γονείς του, δεν έχουν καταφέρει ακόμα να σταθεροποιήσουν τον οργανισμό του, ο οποίος έχει υποστεί σοβαρή ζημιά από τα πολλαπλά τραύματα.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ μια ακόμα κοπέλα που βρίσκεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου είναι σε σταθερή κατάσταση ενώ ακόμα δύο τραυματίες παραμένουν σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας.

Οι τραυματίες που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα και η υγεία τους βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.