Γλυκά Νερά: Συνελήφθη η 43χρονη μητέρα που κλείδωσε τα παιδιά στο σπίτι και έφυγε

Μια 43χρονη μητέρα, κλείδωσε τα παιδιά της, 8 και 5 ετών, μέσα στο σπίτι και έφυγε. Η αστυνομία συνέλαβε την 43χρονη για παραμέληση ανηλίκου, το μεσημέρι της Κυριακής.

Αντίστοιχο περιστατικό πριν 2 μέρες στο Ψυχικό

Αντίστοιχο περιστατικό έλαβε χώρα στο Νέο Ψυχικό πριν 2 μέρες, με πρωταγωνιστή 42χρονο που κλείδωσε το παιδί του μέσα στο σπίτι και εξαφανίστηκε. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης όταν η 42χρονη μητέρας του παιδιού έφυγε για τη δουλειά αφήνοντας στο σπίτι το 7χρονο αγοράκι με τον πατέρα του να τον προσέχει.

Το αγοράκι κάποια στιγμή αποκοιμήθηκε και τότε φαίνεται πώς ήταν που ο 42χρονος πατέρας του το κλείδωσε και το εγκατέλειψε μέσα στο σπίτι. Κάποια στιγμή το αγοράκι ξύπνησε και όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν μόνο του στο σπίτι τρομοκρατήθηκε με αποτέλεσμα να αρχίζει να φωνάζει για βοήθεια.

Ένα ζευγάρι γειτόνων, άκουσαν το μικρό αγοράκι να καλεί σε βοήθεια και αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και η μητέρα του, η οποία έσπευσε στο σπίτι και βρήκε τον 7χρονο σε κατάσταση σοκ.

Ο 42χρονος πατέρας αναζητήθηκε και συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας λίγες ώρες μετά το συμβάν, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση ανηλίκου.