Ληστεία και στην Εθνική Οδό: Άρπαξαν 38.000 ευρώ, δύο ρολόγια Rolex και αντικείμενα «τρελής» αξίας

Ληστεία βγαλμένη από ταινία σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού στη Λαμία – Δράστες άρπαξαν 38.000 ευρώ, δύο ρολόγια Rolex και αντικείμενα αξίας, πάνω των 200.000 ευρώ

Μια πολύ καλά οργανωμένη ληστεία διέπραξε δράστης το απόγευμα της Πέμπτης 9 Μαρτίου περίπου στις 7:00 π.μ. σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Λαμίας – Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο 221ο χλμ μεταξύ Αγίας Μαρίνας και Στυλίδας.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, σταμάτησε στο σημείο προκειμένου να πάνε τουαλέτα οι γονείς του και τότε άγνωστος δράστης άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και άρπαξε από μέσα τσάντα που περιείχε 38.000 ευρώ, δύο ρολόγια Rolex καθώς κι άλλα αντικείμενα αξίας, που υπολογίζονται άνω των 200.000 ευρώ!

Σύμφωνα με το lamiareport όταν ο 30χρονος συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί, ο δράστης τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο και τράπηκε σε φυγή πηδώντας την περίφραξη της εθνικής. Το θύμα ληστείας στην προσπάθειά του να κάνει το ίδιο ο 30χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

Από τα πρώτα στοιχεία ο ληστής δεν μπορεί να βρέθηκε τυχαία στο σημείο και δεν αποκλείεται κάποιος συνεργός του να ακολουθούσε το αυτοκίνητο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας που εξετάζει και το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν κατά μήκος της εθνικής.