Θεσσαλονίκη: Πτώμα 60χρονου σε προχωρημένη σήψη σε ξενοίκιαστο κατάστημα

Εντοπίστηκε σορός 60χρονου σε προχωρημένη σήψη σε εγκαταλελειμένο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη – Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια

Πτώμα άντρα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής 10 Μαρτίου, περίπου στις 07:00 π.μ. σε ισόγειο εγκαταλελειμμένου και ξενοίκιαστου καταστήματος επί της οδού Λαγκαδά, δυτικά της Θεσσαλονίκης.

Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί, ενώ από τη μακροσκοπική εξέταση της σορού αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια. Λίγο αργότερα ταυτοποιήθηκε η ταυτότητα του νεκρού και, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, πρόκειται για 60χρονο, που πιθανολογείται πως ήταν άστεγος και είχε βρει καταφύγιο στο συγκεκριμένο σημείο.

Την υπόθεση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Παύλου Μελά, που θα διερευνήσει τα αίτια θανάτου.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος μίλησε στο GRTimes, ο άνθρωπος διέμενε στο κατάστημα.

«Τον λέγανε Βασίλη και ήταν από τη Νάουσα. Δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα. Ήταν άστεγος και κοιμόταν έξω στον δρόμο. Μετά από λίγο καιρό, λόγω κρύου μπήκε μέσα στο κατάστημα, επειδή αυτό ήταν ξενοίκιαστο και κοιμόταν εκεί. Εγώ τον βρήκα, γιατί συνήθως έρχομαι στις 06:00 το πρωί. Αυτή τη φορά τον είδα να κοιμάται και υποψιάστηκα πως κάτι δεν πάει καλά. Έτσι, τηλεφώνησα στο ΕΚΑΒ. Εκείνοι, μας είπαν ότι ο άνδρας είχε πεθάνει από χθες. Από ό,τι γνωρίζω, είχε πρόβλημα με την καρδιά του», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.