Κολωνός: Στα χέρια μαθητές με καθηγητή υπό κατάληψη σχολείου – Γιατί συνελήφθησαν όλοι

Ο εκπαιδευτικός ειδοποίησε την Αστυνομία και κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από τους μαθητές του, όμως το ίδιο έπραξαν και αυτοί με αποτέλεσμα να οδηγηθούν όλοι στο Αστυνομικό Τμήμα στον Κολωνό.

Στα χέρια ήρθαν 15χρονοι μαθητές με τον διευθυντή του σχολείου τους στον Κολωνό, όταν αυτός επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του Γυμνασίου που τελούσε υπό κατάληψη.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι δύο πλευρές που αλληλομηνύθηκαν, με αποτέλεσμα να συλληφθούν μαθητές και καθηγητής, αλλά και οι γονείς των δύο ανηλίκων.

Αυτά συνέβησαν χθες το πρωί στο 50ο Γυμνάσιο Αθηνών, στο οποίο οι μαθητές είχαν πραγματοποιήσει κατάληψη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο διευθυντής του Γυμνασίου επιχείρησε να ξεκλειδώσει την κεντρική πόρτα του σχολείου και να λήξει την κατάληψη και εκεί σημειώθηκε επεισόδιο με τους δύο 15χρονους μαθητές.

Ο εκπαιδευτικός ειδοποίησε την Αστυνομία και κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από τους μαθητές του, όμως το ίδιο έπραξαν και αυτοί με αποτέλεσμα να οδηγηθούν όλοι στο Αστυνομικό Τμήμα αλλά ταυτόχρονα να σχηματιστεί δικογραφία και σε βάρος των γονέων των δύο μαθητών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Με εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι και ορίστηκαν δικάσιμοι.