Ενημερωτική Ομιλία-Εκδήλωση Για Την Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής “Μ.Ι.Υ.Α.” Του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών

Την Τετάρτη 08 Μαρτίου 2023, “Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας”, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ομιλία-εκδήλωση με θέμα το έργο της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγης “Μ.Ι.Υ.Α.” (https://ivfnna.gr) του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών στο κτίριο της Γ.Α.Δ.Α.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού, Υποστράτηγος (ΥΓ) Μπαδέκας Αθανάσιος, ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την παρουσία  τους, αναφέρθηκε στo πρωτοποριακό έργο που πραγματοποιείται στην εν λόγω Μονάδα, καθώς και την παροχή των υπηρεσιών της, στους δικαιούχους του Αστυνομικού προσωπικού, που επιθυμεί να αποκτήσει παιδί.

Κύριοι ομιλητές ήταν ο Πλοίαρχος (ΥΙ) κ.ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Νικόλαος, η Πλοίαρχος (ΥΝ) κα.ΓΑΪΤΑΝΟΥ Κωνσταντίνα και ο Αντισυνταγματάρχης (ΥΙ) κ.ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ Γεώργιος. Αναφέρθηκαν στη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής “Μ.Ι.Υ.Α.” του Ν.Ν.Α.. Ανέπτυξαν το έργο της να διαχειριστεί τις διεργασίες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, εξέτασης σε όλα τα στάδια ανάπτυξης των εμβρύων και κρυοσυντήρησης – υαλοποίησης ωαρίων- εμβρύων. Παρουσίασαν τις εγκαταστάσεις που είναι εξοπλισμένες και εφοδιασμένες με τεχνολογίες και προϊόντα υψηλών διεθνών προδιαγραφών, ώστε να επιτυγχάνονται τα μέγιστα ποσοστά επιτυχίας στα υπογόνιμα ζευγάρια που προσφεύγουν σε αυτήν.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού βράβευσε τον επικεφαλής της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής “Μ.Ι.Υ.Α.” του Ν.Ν.Α., τον ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ Νικόλαο για την προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υποστράτηγος κ.ΔΟΥΡΒΕΤΑΚΗΣ Εμμανουήλ του Επιτελείου/Α.Ε.Α. , ο Υποστράτηγος κ.ΜΠΑΛΛΑΣ Γεώργιος της Δ/νσης Ειδικών Αστυν. Δυνάμεων, ο Υποστράτηγος κ.ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος της Γεν. Δ/νσης Προστασίας Επισήμων, η Αστυνομική Διευθύντρια κα.ΧΑΛΒΑΤΖΗ Γιαννούλα ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ. , η κα. ΚΟΡΩΝΗ Κωνσταντίνα του ΚΕ.ΜΕ.Α. , η ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ (ΥΝ) κα. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Βικτώρια. Πέραν των προαναφερόμενων, δυναμική παρουσία έδωσαν προσωπικό της Διεύθυνσης Υγειονομικού , του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών, της Γενικής Αστυν. Δ/νσης Αθηνών, καθώς και δόκιμοι Υπαστυνόμοι της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.