Χανιά: Στη φυλακή ο 26χρονος που επιτέθηκε στη γυναίκα του και πήρε το μωρό τους

Χανιά: Τι ποινή επέβαλε στον 26χρονο δραστη το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε 26χρονος άνδρας που επιτέθηκε στην σύζυγό του και πήρε το μωρό τους από το σπίτι στα Χανιά.

Όπως αναφέρει το cretapost, ο νεαρός άνδρας οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα όπου του άσκησε κακουργηματικές διώξεις και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 χρόνια και δύο μήνες, χωρίς αναστολή και η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον 26χρονο δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Υπενθυμίζεται ότι, όλα ξεκίνησαν πριν αρκετές ημέρες όταν το παντρεμένο ζευγάρι ξεκίνησε να έχει ομηρικούς καυγάδες για διάφορους λόγους. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που τόσο ο 26χρονος όσο και η 23χρονη πήγαιναν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεταν εις βάρος του άλλο μηνύσεις.

Το βράδυ του Σαββάτου όμως τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν καθώς ένας νέος άγριος καυγάς κατέληξε σε επίθεση με τον 26χρονο να χτυπάει την 23χρονη μπροστά στο 14μηνο βρέφος τους.

Μετά την επίθεση ο 26χρονος φέρεται να πήρε το παιδί και να έφυγε ενώ λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε αφήνοντας το παιδί στη μητέρα του.

Η 23χρονη που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα κατέθεσε νέα καταγγελία σε βάρος του συζύγου της με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν και να τον οδηγούν ενώπιον του εισαγγελέα με τη δικογραφία σε βάρος του να κάνει λόγο για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σωματικής βλάβης και αρπαγή ανηλίκου.