Βουτιά θανάτου: Αυτοκτόνησε πέφτοντας με το αυτοκίνητό του στον Θερμαϊκό

Θεσσαλονίκη: Ο αυτόχειρας εμφανίστηκε με το ιδιωτικό του ΙΧ στο λιμανάκι πίσω ακριβώς από το Ποσειδώνιο και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους μεταξύ των οποίων και έναν ιερέα, ότι σκοπεύει να πέσει με το αυτοκίνητό του στον Θερμαϊκό

Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας άντρας στην παραλία της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Τετάρτης, μπροστά στα μάτια περαστικών.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στη μία το μεσημέρι, δίπλα από το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης και άμεσα κινήθηκε η διαδικασία για τον απεγκλωβισμό και την ανάσυρση ενός ατόμου.

Σύμφωνα με το thestival.gr ο άνδρας έπεσε στη θάλασσα με το όχημά του αφού πρώτα είχε δεθεί για να μην μπορέσει να γλιτώσει. Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του Ποσειδωνίου γύρω στις 13:00.

Οπως αναφέρει το grtimes.gr πρόκειται για αστυνομικό περίπου 45 ετών που υπηρετούσε στο Τμήμα Αλλοδαπών. Ο αυτόχειρας εμφανίστηκε με το ιδιωτικό του ΙΧ στο λιμανάκι πίσω ακριβώς από το Ποσειδώνιο και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους μεταξύ των οποίων και έναν ιερέα, ότι σκοπεύει να πέσει με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα. Αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα ανέφεραν ότι ο αστυνομικός επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς φέρεται να έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Τόσο ο ιερέας όσο και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τον μεταπείσουν και κάποιοι εξ’ αυτών επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ΙΧ ώστε να μην κάνει πράξη την απειλή του. Ωστόσο, μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε την προσέγγιση, έβαλε χειροπέδες δένοντας τα χέρια του στο τιμόνι, έβαλε μπρος και έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.