Συνελήφθησαν οι ηθικοί αυτουργοί της μαφιόζικης εκτέλεσης του 45χρονου εργολάβου στη Θήβα

Στη δολοφονία φέρεται να εμπλέκεται και ο 43χρονος από τη Μαλεσίνα που είναι φυλακή για απάτες και για τον πυροβολισμό σε βάρος Ρομά στην περιοχή του Αγίου Εφραίμ

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 45χρονου εργολάβου από το Τάχι Θηβών τον Ιούλιο του 2021, έφτασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, για την μαφιόζικη εκτέλεση του 45χρονου ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρίας και γραφείου ενοικιάσεων αυτοκινήτων, πατέρα δύο παιδιών, συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Θηβών ως ηθικοί αυτουργοί, δύο άνδρες 43 και 38 ετών.

Ο πρώτος με καταγωγή από τη Μαλεσίνα, είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της Χώρας, έχοντας συλληφθεί στις 18 Φεβρουαρίου για απάτες, καταδικαστική απόφαση συνολικής ποινής φυλάκισης 2 ετών για απάτη και για βαριά σωματική βλάβη σε βάρος ενός Ρομά το βράδυ της 3ης Δεκεμβρίου του 2021 στην περιοχή του Αγίου Εφραίμ Μαλεσίνας.

Ο 38χρονος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη (28/2) μετά από Ένταλμα που εκδόθηκε από την Ανακρίτρια Θηβών για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία με δόλο (κατά συναυτουργία με τον 43χρονο).

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για το αν ο εκτελεστής ήταν κάποιος από τους δύο συλληφθέντες ή αν είχαν βάλει τρίτο πρόσωπο που εκτέλεσε το συμβόλαιο θανάτου, όπως είχαν υποψιαστεί από την αρχή οι αστυνομικοί. Τότε ο δολοφόνος του 45χρονου είχε αδειάσει το 9αρι πιστόλι στο κεφάλι και το σώμα του άτυχου άνδρα, πριν διαφύγει με ένα μπλε όχημα μέσα στη νύχτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αιτία του «συμβολαίου» φέρεται να ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν με το θύμα οι δύο άνδρες, στον οποίο χρωστούσαν σημαντικά ποσά.