Τέμπη: Στον εισαγγελέα ο σταθμάρχης Λάρισας – Δρακόντια τα μέτρα ασφαλείας

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα, Κυριακή, ο σταθμάρχης Λάρισας που είχε βάρδια τη νύχτα της τραγωδίας στα Τέμπη

Ο 59χρονος σταθμάρχης επρόκειτο να απολογηθεί το Σάββατο, ωστόσο πήρε προθεσμία για σήμερα, καθώς ο δικηγόρος του δήλωσε πως έχουν υπάρξει νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Στέφανο Παντζαρτζίδη «είναι στοιχεία καθοριστικά και έπρεπε να ζητήσουμε νέα προθεσμία, ώστε να τα μελετήσουμε και να τα αξιολογήσουμε. Υπήρχαν στην ανάκριση νέα στοιχεία, για τα οποία δεν είχαμε λάβει γνώση, ήταν πρόσφατα, που μας υποχρέωσαν εξαιτίας της πολύ μεγάλης σοβαρότητάς τους να ζητήσουμε νέα προθεσμία.»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα larissanet, ο σταθμάρχης έφτασε στον εισαγγελέα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Η απολογία του αναμένεται να ξεκινήσει στις 11 το πρωί.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 59χρονος φέρεται να είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα, φέρεται να ψέλλισε μετά τη σύλληψή του: «Κουβαλάω 35 φέρετρα στην πλάτη μου…», όπως ανέφερε η ΕΡΤ.

Ο σταθμάρχης, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, έχει αναλάβει την ευθύνη, στο πλαίσιο που του αναλογεί, παρότι αρχικά υποστήριξε ότι το δυστύχημα οφείλεται σε λάθος του συστήματος.