Τέμπη – Συγκλονίζει πατέρας αγνοούμενου: Πήγε να ζητήσει σε γάμο την κοπέλα του

Ο Δημήτρης Ασλανίδης είχε επιβιβαστεί στο τρένο προκειμένου να μεταβεί στην Αθήνα για να ζητήσει σε γάμο την κοπέλα του και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του

«Πάνω που άνοιγε τα φτερά του, του τα έκοψαν», είπε μιλώντας το Σάββατο (4/3) στον ΣΚΑΪ ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη, Παύλος Ασλανίδης, ο οποίος ήταν επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.

Ο Δημήτρης Ασλανίδης είχε επιβιβαστεί στο τρένο προκειμένου να μεταβεί στην Αθήνα για να ζητήσει σε γάμο την κοπέλα του και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

«Ο Δημήτρης θέλει δικαίωση. Και ο φίλος του ο Σωτήρης και όλα τα παιδιά. Θα το πάμε μέχρι τέλους, να αποδοθούν οι ευθύνες όχι μόνο στον σταθμάρχη αλλά σε όλους όσοι εμπλέκονται», είπε ο Παύλος Ασλανίδης.

Ο κύριος Ασλανίδης επισήμανε επίσης ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ταυτοποίηση DNA και πως τον ενημέρωσαν από την Αστυνομία ότι θα έχουν κάτι οριστικό την Κυριακή.

«Ποιοι από τους πολιτικούς θα πάνε φυλακή για όλες αυτές τις τραγικές, εγκληματικές, δολοφονικές ενέργειες. Δεν θέλουμε να γίνει πάλι μία υπόθεση σαν το Μάτι», είπε από την πλευρά του ο δικηγόρος του Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.