Κρήτη: Στιγμές αγωνίες για τον 44χρονο από το Γαζί – Εξαφανισμένος εδώ και μια εβδομάδα

Μια εβδομάδα συμπληρώνεται από την εξαφάνιση του 44χρονου Νίκου Αεράκη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το Παλαιόκαστρο του Δήμου Μαλεβιζίου, στο Ηράκλειο

Το Χαμόγελο του Παιδιού έχει προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του έπειτα από εισαγγελική εντολή και κατόπιν αιτήματος της οικογένειας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο 44χρονος «έφυγε με αυτοκίνητο μάρκας Renault Clio, χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΗΙΤ 7923, το οποίο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιοκάστρου στην Κρήτη».

Ο Νικόλαος Αεράκης έχει ύψος 1.70 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λαδί μπουφάν, γκρι παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Για τον 44χρονο όπως έγραψε το Cretalive στήθηκε το Σάββατο επιχείρηση εντοπισμού, από την ΕΛ.ΑΣ, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό, σε στεριά και θάλασσα στο Παλαιόκαστρο του Δήμου Μαλεβιζίου, καθώς νωρίτερα στην περιοχή είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητό του και μέσα τα κλειδιά και το κινητό του. Μάλιστα η οικογένεια του έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο σε ένα τροχαίο ατύχημα που προηγήθηκε, ο 44χρονος να τραυματίστηκε, να αποπροσανατολίστηκε και να κινδυνεύει η ζωή του.