Γλυφάδα: Συνελήφθη γνωστός Dj γιατί χτύπησε πασίγνωστο μοντέλο και πρώην του

Το 27χρονο μοντέλο έδειξε στους αστυνομικούς στη Γλυφάδα απειλητικά μηνύματα από τον 40χρονο πρώην σύντροφο της, ήδη από την εποχή που διέκοψαν την σχέση τους

Καυγάς διασήμων αναστάτωσε τα ξημερώματα της Κυριακής το κέντρο της Γλυφάδας. Πασίγνωστο μοντέλο, με καριέρα στο Λονδίνο και ο σύντροφός της, δέχθηκαν επίθεση από τον πρώην σύντροφο της γυναίκας, ο οποίος είναι γνωστός Dj και μουσικός. Και οι τρεις κατέληξαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας όπου ο Dj συνελήφθη.

Όλα άρχισαν όταν ο δράστης μπήκε σε κατάστημα της πλατείας Εσπερίδων της Γλυφάδας, όπου διασκέδαζε το διάσημο μοντέλο με τον σύντροφό της. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες εργαζομένων και θαμώνων του καταστήματος, ξαφνικά ο 40χρονος Dj πλησίασε το ζευγάρι και ξεκίνησε μια έντονη λογομαχία, μέχρι που ο δράστης χτύπησε την 27χρονη κοπέλα.

Ακολούθησε συμπλοκή με τον συνοδό της, ο οποίος τραυματίστηκε στο αυτί.
Στο μεταξύ είχε ενημερωθεί το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους οδήγησαν όλους στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας. Εκεί το ζευγάρι υπέβαλε μηνύσεις εναντίο του πρώην συντρόφου του μοντέλου για επίθεση, εξύβριση και σωματικές βλάβες, βάσει των οποίων συνελήφθη.

Η 27χρονη έδειξε στους αστυνομικούς απειλητικά μηνύματα από τον 40χρονο πρώην σύντροφο της, ήδη από την εποχή που διέκοψαν την σχέση τους, και γι’ αυτό τον λόγο η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του είναι βάσει του Νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.