Καισαριανή: Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό σε σπίτια αστυνομικών

Εμπρηστική επίθεση σε πολυκατοικία της Καισαριανής, όπου διαμένουν δύο απόστρατοι αστυνομικοί, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης

Δύο απόστρατοι αστυνομικοί κατοικούν στην πολυκατοικία στην Καισαριανή, όπου λίγο μετά τα μεσάνυχτα άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό.

Οι δράστες τοποθέτησαν στην είσοδο του κτηρίου ένα πλαστικό μπουκάλι με βενζίνη και προσανάμματα. Ο μηχανισμός εξερράγη και προκλήθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά, την οποία όμως έσβησε διερχόμενος, ο οποίος ενημέρωσε και τη Αστυνομία.

Κλιμάκιο της Ασφάλειας συνέλλεξε τα υπολείμματα του εμπρηστικού μηχανισμού τα οποία ήδη εξετάζονται στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, για το ενδεχόμενο να βρεθούν αξιοποιήσιμα ίχνη.

Παράλληλα όταν διαπιστώθηκε πως στην πολυκατοικία διαμένουν με τις οικογένειες τους δύο πρώην αστυνομικοί, ο ένας από τους οποίους υπηρετούσε σε ειδική υπηρεσία, ενημερώθηκε η Κρατική Ασφάλεια προκειμένου να ερευνηθεί το ενδεχόμενο η εμπρηστική επίθεση να ήταν εναντίον τους από κάποια ομάδα αντιεξουσιαστών.