Μήνυση κατά του απόστρατου κατέθεσε ο Θεοδωρικάκος: «Θα πάω τους σκευωρούς μέχρι τέλους»

Στον Άρειο Πάγο βρέθηκε νωρίτερα, όπως είχε προαναγγείλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για να καταθέσει μήνυση εις βάρος του απόστρατου Αστυνομικού για την υπόθεση του γιου του

Εξερχόμενος του Άρειου Πάγου ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ανέφερε: «Κατέθεσα μήνυση εναντίον του αποστρατευθέντος αξιωματικού που εκτέλεσε την άθλια σκευωρία με ψέματα και συκοφαντίες σε βάρος του προσώπου μου. Η σκευωρία κατέρρευσε από τα στοιχεία του ελέγχου που ήδη διεξάγεται.

Πέντε αστυνομικοί που διενήργησαν τον έλεγχο στην παρέα των νεαρών πριν από 15 μήνες -που τώρα θυμήθηκε ο αποστρατευθείς αστυνομικός- κατέθεσαν ότι ο έλεγχος έγινε κανονικά και δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό.

Ο συκοφάντης επιχείρησε να με πλήξει πολιτικά και ηθικά, αυτός και όποιος άλλος είναι από πίσω. Ακόμα κι αυτός όμως δεν είχε το παραμικρό να πει για το όνομά μου. Η υπόθεση οργανώθηκε για συγκεκριμένους σκοπούς.

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους σκευωρούς: Θα τους πάω μέχρι τέλους, το λόγο έχει η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη. Με την τιμή και την υπόληψη τη δική μου και της οικογένειάς μου δεν θα αφήσω κανέναν να παίξει».