Θεσσαλονίκη: Έκλεβαν καταλύτες αυτοκινήτων – Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη τριών ατόμων

Οι τρεις δράστες έκλεβαν καταλύτες αυτοκινήτων από την περιοχή της Τούμπας Θεσσαλονίκης, με την αστυνομία να προχωρά στη σύλληψή τους μετά από επεισοδιακή καταδίωξη

Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη τριών ατόμων για κλοπή καταλυτών από οχήματα στην περιοχή της Τούμπας προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη.

Οι δράστες, προκειμένου να αποφύγουν επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες αλλά ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, πρόκειται για 18χρονο ημεδαπό και δύο αλλοδαπούς ηλικίας 27 και 18 ετών, οι οποίοι ξημερώματα χθες (31-01-2023), ενεργώντας από κοινού με συνεργό τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται, αφαίρεσαν τους καταλύτες από τρία επιβατικά αυτοκίνητα.

Προκειμένου να αποφύγουν επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα παραβίασαν ερυθρούς σηματοδότες και εισήλθαν σε μονοδρόμους, για να ακινητοποιηθούν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών δυνάμεων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, ενώ οι κλεμμένοι καταλύτες αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.