Σεπόλια: Πρώτο επισκεπτήριο στη φυλακή για τον Ηλία Μίχο – Πουλάει την περιουσία του

Σεπόλια: Το πρώτο του επισκεπτήριο στις φυλακές των Γρεβενών θα δεχθεί ο Ηλίας Μίχος – Γιατί κάνει συνέχεια μεροκάματα στη φυλακή και γιατί πουλάει την περιουσία του

Το πρώτο επισκεπτήριο θα δεχθεί στη φυλακή ο βασικός κατηγορούμενος της φρικιαστικής υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, Ηλίας Μίχος έπειτα από 3,5 μήνες που βρίσκεται στην φυλακή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Ηλίας Μίχος θα δεχθεί δύο άτομα την επόμενη εβδομάδα. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους γονείς του, που θα ταξιδέψουν μέχρι τα Γρεβενά για να τον δουν για πρώτη φορά μετά από τις 15 Οκτωβρίου 2022, την ημέρα δηλαδή που μπήκε στη φυλακή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ηλίας Μίχος έχει ζητήσει από τους γονείς του να του πάνε συγκεκριμένα πράγματα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά του μέσα στην φυλακή.

Επιπλέον ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης, αρχίζει και πουλά προσωπικά του περιουσιακά στοιχεία. Η αρχή γίνεται με το αυτοκίνητό του, για το οποίο έχει δώσει ήδη εντολή προκειμένου να βγει για πώληση. Προσπαθεί να βρει χρήματα αλλά και να γλιτώσει από όπου μπορεί, όπως από το να κόψει το ρεύμα σε ένα ακίνητό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μίχος φαίνεται να επιμένει πολύ στο να κάνει μεροκάματα, με στόχο να μειώσει ημέρες φυλάκισης και να δείξει καλή διαγωγή.

Ο Μίχος έχει κάνει προφορικά αλλά και γραπτά το αίτημά του και περιμένει απάντηση τις επόμενες εβδομάδες. Προς το παρόν έχει εισπράξει ένα ηχηρό «όχι». Ο Ηλίας Μίχος αντιμετωπίζει ένα πολύ βαρύ κατηγορητήριο για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Οκτώ κατηγορίες, ανάμεσά τους βιασμός του κοριτσιού, μαστροπεία και διακεκριμένη παιδική πορνογραφία.