Δελτίο τύπου Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΕΠΛΣΑΠΝ

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα μεγάλη αποδοχή την Παρασκευή 20/01/2023 η εκδήλωση  για την κοπή   βασιλόπιτας  της Ένωσης Προσωπικού Αττικής Πειραιά και Νήσων.

Με εξαιρετική διάθεση στον υπέροχο χώρο του Nalu , μας δόθηκε η ευκαιρία μετά την πρωτόγνωρη υγειονομική πανδημία που ζήσαμε να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί  σηματοδοτώντας έτσι παράλληλα και την αρχή μιας σειράς δράσεων που θα ακολουθήσουν εντός του έτους για τα στελέχη και τις οικογένειες τους.

Την βασιλόπιτα της Ένωσης ευλόγησε ο πάτερ Υποπ/ρχος Λ.Σ. Βαρσαμίδης Δημήτριος, με το τυχερό κομμάτι (φλουρί) να κερδίζει ο Πρόεδρος της, κ. Κουζής Βασίλειος.

Στησυνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Ένωσης  κ. Κουζής Βασίλειος, ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευημερία σε όλα τα στελέχη -γυναίκες και άνδρες συναδέλφους-  έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε όλους τους εν υπηρεσία συναδέλφους που εργάζονται νυχθημερόν για την ασφάλεια της χώρας μας, αλλά και των Ευρωπαϊκών συνόρων.

Ακολούθως,  ο Γενικός Γραμματέας την Ένωσης, κ. Σταυρινούδης Στέφανος τόνισε το κλίμα μαζικότητας και ενότητας που έχει αποτελέσει αρωγό δράσεων για την Ένωση, αφιερώνοντας το κομμάτι του στους αποθανόντες συναδέλφους, των οποίων η απώλεια έκανε το Σώμα, τις οικογένειές τους και εμάς τους συναδέλφους, φτωχότερους.

Χαιρετισμό απέστειλε για την εκδήλωση ο κ. Πλακιωτάκης, Υπουργός ΝΑΝΠ,  ο οποίος λόγω προγραμματισμένης υποχρέωσης εκτός Αθηνών, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Παρόντες στην εκδήλωση,απευθύνοντας χαιρετισμό εκπροσωπώντας την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του ΥΝΑΝΠ, ήτανο Υφυπουργός ΥΝΑΝΠ κ.Κατσαφάδος Κων/νος , ο Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκης Εμμανουήλ,  ο Αρχηγός Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος ΛΣ κ. Αλεξανδράκης Γεώργιος ,ο β’ Υπαρχηγός Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. κ.Τσελίκης Αλέξανδρος , ο ΓΕΛΣ Υποναύαρχος ΛΣ Πανταζόγλου Αριστείδης , ο ΔΚΒ Υποναύαρχος ΛΣ Ρειζης Δρόσος , ο ΔΚΔ Υποναύαρχος ΛΣ Μάζης Αντώνιος , ο ΔΚΑ Αρχιπλοίαρχος ΛΣ  Κοντιζάς Τρύφων , ο Διευθυντής ΔΙΔΙΝΑΛ Αρχιπλοίαρχος ΛΣ Κωσταράκης Δημήτριος , ο Διευθυντής ΥΟΘΕ Πλοίαρχος ΛΣ Χριστιανός Γεώργιος , ο Διευθυντής ΔΝΕΡ Πλοίαρχος Λ.Σ. κ.Δουμάνης Αντώνιος , ο Κ.Λ. Λαυρίου Πλοίαρχος ΛΣ Ζούμπος Χρήστος , ο Κ.Λ. Ελευσίνας Πλοίαρχος ΛΣ Γραμματέας Άγγελος , ο Λιμενάρχης Σαρωνικού Αντιπλοίαρχος ΛΣ Κιούσης Άγγελος , ο ΚΛ Χαλκίδας Πλοίαρχος ΛΣ κ.Φλουρής Κωνσταντίνος και ο Λιμενάρχης Αιδηψού Αντιπλοίαρχος ΛΣ κ.Δανίκας Σωτήριος. Χαιρετισμό απέστειλαν  καθώς λόγω υπηρεσιακών υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν ο Κ.Λ. Πειραιά Αρχιπλοίαρχος ΛΣ Ευαγγελίδης Σπυρίδων και ο Κ.Λ. Ραφήνας Πλοίαρχος ΛΣ Κατσούλης Γεώργιος .

Εκπροσωπώντας πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς και συνδικαλιστικούς φορείς παρόντες ήταν  ο τ.ΥΝΑΝΠ και νυν Αναπληρωτής Υπουργός ευρωπαϊκών θεμάτων Ελλάδας κ. Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης , η Υφ.Μετανάστευσης και Ασύλου κ.Βούλτεψη Σοφία , η Υφ.Εργασίας κ. Μιχαηλίδου Δόμνα , ο Αν. Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ και τ. Υπουργός Τουρισμού κ.Θεοχάρης Χάρης , ο τ. Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής ΝΔ κ.Τραγάκης Ιωάννης ,  ο βουλευτής ΝΔ κ.Κυρανάκης Κων/νος , η βουλευτής ΝΔ κ.ΔούνιαΝόνη , ο βουλευτής ΝΔ κ.Μελάς Ιωάννης , ο βουλευτής ΝΔ κ.Καλλιάνος Ιωάννης , ο βουλευτής ΝΔ κ.Οικονόμου Βασίλειος , η Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ.Γιαννακοπούλου Νάντια , ο εκπρόσωπος τύπου ΝΔ κ. Γαιτάνης Τάσος , ο πρ. Υπουργός Πολιτισμού κ.Γερουλάνος Παύλος , το μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ κ.Χριστοδουλάκης Μανώλης, το μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ κ.Χρηστίδης Παύλος , ο γραμματέας τομέα Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ κ.Διαμαντίδης Δημήτρης , ο αν.Γραμματέας τομέα Ναυτιλίας ΠΑΣΟΚ κ.Σπανάκος Νικόλαος , καθώς και οι υποψήφιοι βουλευτές (ΝΔ)κ.Καραθάνος Χαράλαμπος , κ.Λιβανός Μιχάλης , κ.Χαγκαμπιμάνα Σπυρίδων Ριτσαρντ, κ.Γκελεστάθη Ιωάννα , (ΠΑΣΟΚ) κ.Ασπραδάκης Παντελής , κ.ΑναστασίουΒάσια , κ.Γιαννακάκη Μαρία , κ.Ζώτος Σωτήριος και  (Ελληνική Λύση) κ.Σκυλίτση Άννα .

Χαιρετισμό απέστειλαν εκ μέρους της ΝΔ ο βουλευτής ΝΔ κ.Μπουτσικάκης Χριστόφορος , εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο τ. ΓΓ ΥΝΑΝΠ και Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Καλαματιανός Διονύσιος και  ο Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής ΠΑΣΟΚκ.Κατρίνης Μιχαήλ .

Την αυτοδιοίκηση εκπροσώπησαν ο ΑντιπεριφερειάρχηςΑττικής και Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ κ.Βοιδονικόλας Σταύρος , ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ.Παπαγεωργίου Νικόλαος και ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων κ.Τεντόμας Χρήστος.

Εκ μέρους συνδικαλιστικών φορέων παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ κ.Τσιάνος Παναγιώτης , ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Α  κ.Πάκος Δημοσθένης και ο Γ.Γ κ.Χύτας Κων/νος , ο Γ.Γ. Ε.ΑΥ.Ν.ΝΑ κ.Κορομηλάς Νικόλαος , και η Πρόεδρος Πολιτικών Υπαλλήλων ΥΝΑΝΠ κ. Πεντώτη Ζωή .

Τέλος, ως Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΛΣΑΠΝ νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως όλους τους συναδέλφους – μέλη μας, για την στήριξη που προσφέρουν στις προσπάθειες για μια πιο ενωτική και μαζική Ένωση και δεσμευόμαστε πως οι πράξεις μας θα κινούνται σε ενιαία πορεία με τις διεκδικήσεις και την καθημερινότητα των στελεχών Λ.Σ.