Ψευτογιατρός: Το ταξίδι του συνεργού του στο Χόλιγουντ – Πώς περνούσε τα σκευάσματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως ψευτογιατρός και ο συνεργός του συναντιούνταν σε πάρκινγκ στη Γερμανία και τα χρήματα δίνονταν σε φακέλους για να μην εντοπίζονται τραπεζικά ίχνη.

Νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στην υπόθεση του 66χρονου φερόμενου ως ψευτογιατρού και του Γερμανού συνεργού του. Ο Γερμανός, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr, όταν του ζήτησε η Interpol να δώσει κατάθεση, επικαλέστηκε ένα ταξίδι στην Καλιφόρνια, προσκομίζοντας μάλιστα φωτοτυπία των εισιτηρίων και λέγοντας ότι θα πάει να συναντήσει γνωστούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, οι οποίοι είναι ασθενείς του.

Διαπιστώθηκε όντως από την Interpol ότι έκανε αυτό το ταξίδι στην Καλιφόρνια. Στη συνέχεια, όμως, δεν επέστρεψε στη Γερμανία αλλά πήγε στο Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική και, σύμφωνα με πληροφορίες από την Interpol, διαβιεί σε ιδιόκτητη φάρμα έξω από το Κέιπ Τάουν.

Όσον αφορά τη δραστηριότητα του Dr Dennis, όπως αποκαλούσε τον φερόμενο ως ψευτογιατρό ο Γερμανός που φέρεται ως συνεργός του, οι δυο τους έδιναν ραντεβού σε ένα πάρκινγκ κοντά στο ιατρείο του Γερμανού, όταν δεν πήγαινε ασθενής. Ο Γερμανός του έδινε τα μπουκαλάκια με τα πεπτίδια και ο Ελληνας του έδινε χρήματα σε φακέλους.

Ενδιαφέρον έχει ο τρόπος που περνούσε αυτά τα μπουκαλάκια. Πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι είχε ειδική ζώνη με εσωτερικές θήκες, όπου τοποθετούσε τα μπουκαλάκια. Φορούσε τη ζώνη και περνούσε από το αεροδρόμιο.

Ο γιατρός παραμένει στο σπίτι στο Κορωπί, περιμένοντας τις εξελίξεις, ενώ δίνει κανονικά το «παρών» στο Α.Τ. της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα, όπως ορίζεται από τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί το 2016, όταν κατηγορήθηκε για απάτη.