Χανιά: Σοβαρό τροχαίο για πατέρα και τα δύο παιδιά του στα Λιβάδια

Σφοδρή σύγκρουση ενός ΙΧ με ένα επαγγελματικό φορτηγό στα Χανιά κινητοποίησε νωρίς το πρωί του Σαββάτου, 21 Ιανουαρίου την Τροχαία, το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική – Το τροχαίο σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

Με ελαφριά τραύματα γλίτωσε ο οδηγός του ΙΧ, μετά την σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε με φορτηγό.

Ήταν λίγο μετά τις οκτώ το πρωί όταν επαγγελματικό φορτηγό συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα ΙΧ στην οδό Δεληγιαννάκη στα Λιβάδια Χανίων.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου γλίτωσε με ελαφρά τραύματα ωστόσο παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο ενώ στο πίσω κάθισμα βρίσκονταν και δύο παιδιά τα οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Τροχαίας και δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ο οδηγός του ΙΧ εγκλωβίστηκε σε αυτό. Τη βοήθεια των πυροσβεστών χρειάστηκε και ο οδηγός του φορτηγού.

Οι συνθήκες του τροχαίου ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων. Το ΙΧ κατευθυνόταν προς το ΜΑΙΧ και το φορτηγό κινείτο με κατεύθυνση την πόλη όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά. Για τουλάχιστον μία ώρα η κυκλοφορία στο σημείο είχε διακοπεί.

Πηγή: Neakriti.gr