Διανομέας – «φύλακας άγγελος» σώζει άνδρα που κατέρρευσε στην εξώπορτα

Πάτρα: Γιατροί του νοσοκομείου επιβεβαίωσαν ότι η κάρπα που εφάρμοσε ο διανομέας στον άτυχο άνδρα ήταν η κίνηση που έσωσε τη ζωή του 60χρονου

Ένας άνδρας 60 ετών έπαθε έμφραγμα έξω από την πολυκατοικία του στην Πάτρα. Ωστόσο, ένας διανόμεας – που πέρναγε από το σημείο – του έσωσε τη ζωή!

Ο διανομέας φαγητού παράτησε την παραγγελία που είχε να παραδώσει και έσωσε τη ζωή ενός άνδρα που έπαθε έμφραγμα μπροστά στα μάτια του. Ο Κωσταντίνος Σπαθάρης, ο ντελιβεράς που το απόγευμα της Τρίτης πήγαινε παραγγελία, όταν είδε ξαφνικά τον 60χρονο άνδρα να καταρρέει δεν σκέφτηκε λεπτό τη δουλειά του. Η ζωή ενός ανθρώπου βρισκόταν σε κίνδυνο και αυτός χωρίς δεύτερη σκέψη, κατέβηκε από το μηχανάκι και πήγε προς το μέρος του 60χρονου. Αμέσως ξεκίνησε να του κάνει κάρπα, σώζοντάς του τη ζωή.

«Eίδα τον άνθρωπο πεσμένο κάτω, είχε πάθει έμφραγμα, κοίταξα να δω αν έχει παλμούς και αναπνοή, είχε χαμηλούς παλμούς και ξεκίνησα να κάνω κάρπα, η όλη διαδικασία δεν ξέρω πόσο κράτησε μου φάνηκε αιώνας», δήλωσε ο Κωσταντίνος Σπαθάρης, μιλώντας στο Mega.

Λίγα λεπτά αφού του έκανε την κάρπα, οι σφυγμοί είχαν ξεκινήσει να επανέρχονται, ενώ άμεσα έφτασε στο σημείο και το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

«Πρώτη φορά το έκανα στην πράξη, έχω κάνει μόνο εκπαίδευση και ήμουν ψύχραιμος γιατί μετά όταν τελείωσε το σκηνικό ήμουν σε σοκ, δεν περιγράφεται το συναίσθημα ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει, δόξα το θεό ο άνθρωπος να είναι καλά», σημείωσε ο Κωσταντίνος Σπαθάρης.

Γιατροί του νοσοκομείου επιβεβαίωσαν ότι η κάρπα που εφάρμοσε ο διανομέας στον άτυχο άνδρα ήταν η κίνηση που έσωσε τη ζωή του 60χρονου!