Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Νηπιαγωγός βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Θεσσαλονίκη: 31χρονη νηπιαγωγός βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της – Την εντόπισε οικογενειακός της φίλος

Σοκ έχει προκαλέσει στην Καλαμπάκα ο ξαφνικός θάνατος μιας 31χρονης νηπιαγωγού, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα που διέμενε στη Θεσσαλονίκη.

Η 31χρονη ήταν διορισμένη στην Αριδαία, ωστόσο έμενε στην πόλη. Σύμφωνα με το thesstoday.gr το μεσημέρι της 13ης Ιανουαρίου οικογενειακός της φίλος την εντόπισε νεκρή και ενημέρωσε αμέσως τις αρχές και τους συγγενείς της από την Καλαμπάκα.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας από τον ξαφνικό θάνατο 31χρονης νηπιαγωγού, που εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, στη Θεσσαλονίκη.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη νεκροψία – νεκροτομή με τους ειδικούς να «δείχνουν» παθολογικά αίτια ως αιτία θανάτου.

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε σε βαρύ κλίμα και μεγάλη θλίψη σήμερα 17 Ιανουαρίου στις 12:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικο ναού Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας, ενώ ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» κατέθεσε ψήφισμα στη μνήμη της.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας “Ο Μέγας Αλέξανδρος” εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για τον αδόκητο χαμό της συναδέλφισσας νηπιαγωγού και μέλους μας, Χριστίνας Φορτούνη. Ως ελάχιστο δείγμα τιμής προς τη συναδέλφισσά μας το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της και να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους της», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αλμωπίας.