«Εγώ έσπρωξα την καρέκλα»: Ομολόγησε το έγκλημα στο Μοσχάτο η 50χρονη

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα η 50χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα στην περιοχή του Μοσχάτου, όπου απαγχονίστηκε ένας 55χρονος

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα και ότι ήταν παλιά λογιστής της και πήγε στο διαμέρισμά του, όπου άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα.

Η 50χρονη, η οποία αφήνει πολλά κενά στην περιγραφή της, υποστήριξε ότι προσπάθησε αρχικά με μια ζώνη να στραγγαλίσει τον άντρα και όταν δεν τα κατάφερε, από ένα μονόζυγο που υπήρχε στο σπίτι, ο άνδρας κρεμάστηκε και εκείνη του έσπρωξε την καρέκλα.

Οι περίοικοι άκουγαν φωνές και ειδοποίησαν την άμεσο δράση, με τους πρώτους αστυνομικούς να εντοπίζουν το απαγχονισμένο πτώμα του άντρα όταν έφτασαν στο διαμέρισμα.

Παρόλα αυτά, τα ερωτήματα παραμένουν για το πώς είναι δυνατό να υπάκουσε ο άνδρας σε όσα του είπε η κατηγορούμενη αλλά και για ποιο λόγο ο ίδιος δεν αντέδρασε όταν η εκείνη του επιτέθηκε, όπως ισχυρίζεται, για να τον πνίξει.

Οι Αρχές Ασφαλείας θα οδηγήσουν σήμερα τη γυναίκα στον εισαγγελέα, όμως ερευνούν ακόμη την υπόθεση για να εντοπίσουν μάρτυρες που να γνωρίζουν κάτι για το περιστατικό ενώ δεν αποκλείουν να υπήρχε και άλλο άτομο μέσα στο σπίτι, όταν έλαβε χώρα το περιστατικό με τον 55χρονο.

Να σημειωθεί πως το περιστατικό σημειώθηκε σε πολυκατοικία επί της οδού Άνδρου, σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Εκ πρώτης όψεως, η αστυνομία προσανατολίστηκε στην αυτοχειρία, καθώς ο άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος με αυτοσχέδιο βρόγχο σε μονόζυγο, ωστόσο η προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά σε συνδυασμό με την πρώτη εξέταση από τον ιατροδικαστή, «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια.