Μοσχάτο: Ο έντονος καβγάς της γυναίκας με τον 50χρονο πριν βρεθεί απαγχονισμένος

Νεκρός 50χρονος στο Μοσχάτο: Βασικό σενάριο η αυτοκτονία – Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές της γυναίκας με τον άνδρα

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον απαγχονισμό του 50χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στην οδό Άνδρου στο Μοσχάτο.

Αυτή η γυναίκα που εξετάζεται φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι ο 50χρονος της χρωστούσε χρήματα και πως πήγε στο σπίτι του για να τα διεκδικήσει. Φέρεται να υποοστήριξε ότι τσακώθηκαν για την προσωπική τους οικονομική διαφορά και πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με τον απαγχονισμό του. Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είναι συγγενικό πρόσωπο, απλά γνωστή του.

Από εδώ και πέρα η έρευνα γίνεται για να εξακριβωθεί εάν αυτά που λέει η γυναίκα είναι αλήθεια. Οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να εξακριβώσουν εάν πήγε μόνη της στο σπίτι του 50χρονου προκειμένου να αποκλείσουν το ενδεχόμενο παρουσίας και άλλων ατόμων στο σπίτι.

Ο απαγχονισμένος άνδρας είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του και βρίσκεται μόνος του στο διαμέρισμα.

Το βασικό σενάριο εξετάζεται είναι η αυτοκτονία ενώ στο μικροσκόπιο μπαίνει η οικονομική διαφορά που φέρεται να είχε ο 5οχρονος με αυτή τη γυναίκα.