Αστυνομικοί ανακάλυψαν ναρκωτικά που διακινούσαν μάνα, σύντροφος και γιος! (vid)

kokaini

Οικογένεια τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην εμπορία ναρκωτικών ουσιών, εξαρθρώθηκε μετά από ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης. Συνολικά συνελήφθησαν πέντε άτομα, ενώ κατασχέθηκαν περισσότερα από 13,5 κιλά ηρωίνης.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ένας 29χρονος, που ήταν αρχηγικό μέλος της ομάδας, όπως και οι άμεσοι συνεργοί του, η 36χρονη σύντροφός του και ο 17χρονος γιος της. Οι τελευταίοι, προμηθεύονταν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και φρόντιζαν για την αποθήκευση και μεταφορά τους, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους εντός της ελληνικής επικράτειας. Συνελήφθησαν επίσης ένας 22χρονος και μία 39χρονη, που ήταν επιφορτισμένοι με τη μεταφορά ποσοτήτων ναρκωτικών από την πόλη της Αθήνας στην Θεσσαλονίκη και την Ξάνθη.

Αστυνομικοί της Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, εντόπισαν στην περιοχή των Μαλγάρων, Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 22χρονος και η 36χρονη. Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στην ταπετσαρία της πόρτας 12 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρος έξι κιλών, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος υπήρχαν κομμάτια υφασμάτων που είχαν εμποτίσει με πιπέρι έτσι ώστε να δυσχεραίνουν τον εντοπισμό των ναρκωτικών από τους αστυνομικούς σκύλους.

Στο μεταξύ, ο 29χρονος με την 36χρονη και τον νεαρό, εντοπίστηκαν επίσης χθες το πρωί σε περιοχή της Αττικής και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν τόσο στην οικία που διέμεναν, όσο και δύο άλλους χώρους, εκ των οποίων τον έναν χρησιμοποιούσαν ως… καβάτζα, για να κρύβουν τις παράνομες ουσίες, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων ποσότητες ηρωίνης, κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους, καθώς και χρηματικά ποσά.

Συγκεντρωτικά, από τις έρευνες τόσο στις οικίες των δραστών όσο και στα οχήματά τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλον σχεδόν 14 κιλά ηρωίνης, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, ένα πλαστό δίπλωμα και μία πλαστή ταυτότητα.