Θεσσαλονίκη: Προσποιήθηκε πελάτη και προσπάθησε κλέψει κατάστημα οπτικών

Παριστάνοντας τον πελάτη, ο κλέφτης μπήκε στο κατάστημα, ζητώντας αρχικά από την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, να του δείξει κάποιο επώνυμο ζευγάρι γυαλιά ηλίου

Με τον «αέρα» του καλού πελάτη, που θέλει να αγοράσει ένα ακριβό ζευγάρι γυαλιά ηλίου, αλλά και με απίστευτο θράσος ταυτόχρονα, εμφανίστηκε επίδοξος κλέφτης σε γνωστό κατάστημα οπτικών, το οποίο βρίσκεται στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης.

Φαίνεται όμως, ότι λογάριασε χωρίς την καταστηματάρχη, η οποία τον τσάκωσε στα «πράσα».

Παριστάνοντας τον πελάτη, ο άνδρας μπήκε στο κατάστημα, ζητώντας αρχικά από την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, να του δείξει κάποιο επώνυμο ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Όταν όμως εκείνη γύρισε την πλάτη της στον υποτιθέμενο πελάτη, τότε εκείνος, έβαλε γρήγορα τα γυαλιά ηλίου στο πίσω μέρος του παντελονιού του. Η ιδιοκτήτρια, που αντιλήφθηκε αμέσως τις ύποπτες κινήσεις του δράστη, τον ανάγκασε να της επιστρέψει τα γυαλιά, ενώ στη συνέχεια κατά τη διάρκεια ενός έντονου διαλόγου, εκείνος την έσπρωξε, πριν η ίδια καταφέρει να τον οδηγήσει τελικά στην έξοδο.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος οπτικών, δεν είναι η πρώτη φορά, που ο συγκεκριμένος άνθρωπος προσπαθεί να κλέψει γυαλιά. Το συγκεκριμένο μάλιστα γυαλί ηλίου, όπως δήλωσε η ίδια, κοστίζει 400 ευρώ. Στο παρελθόν ο ίδιος άνδρας, είχε επιχειρήσει να κλέψει γυαλιά από άλλο κατάστημα της ίδιας επιχείρησης, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι.