Αγρίνιο: Έβαλε φωτιά στο σπίτι του και πήδηξε από την ταράτσα

Επικράτησε αναστάτωση, με τους κατοίκους της περιοχής να έχουν βγει στον δρόμο και στα μπαλκόνια των γειτονικών κτηρίων, εξαιτίας της φωτιάς, και στη συνέχεια έντρομοι να παρακολουθούν την μοιραία πτώση του 35χρονου.

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του Αγρινίου καθώς ένας 35χρονος άνδρας, αφού έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Φιλελλήνων, πήδηξε από την ταράτσα της πενταόροφης πολυκατοικίας, βρίσκοντας φρικτό θάνατο.

Λίγο λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ της Δευτέρας 9/1, δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στην οδό Φιλελλήνων για την κατάσβεση της φωτιάς, η οποία εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioTimes.gr, ο άνδρας εγκατέλειψε το φλεγόμενο διαμέρισμα λίγο πριν τα Πυροσβεστικά οχήματα πλησιάσουν στην πολυκατοικία και κατευθύνθηκε προς την ταράτσα.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με τους κατοίκους της περιοχής να έχουν βγει στον δρόμο και στα μπαλκόνια των γειτονικών κτηρίων, εξαιτίας της φωτιάς, και στη συνέχεια έντρομοι να παρακολουθούν την μοιραία πτώση του 35χρονου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας φώναξε αρκετές φορές «Θα πέσω!… Πέφτω!», πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Οι κάτοικοι προσπάθησαν να τον αποτρέψουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο AgrinioTimes.gr ότι είχε καταφέρει να φτάσει στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας, όταν από τα ουρλιαχτά και τις κραυγές που άκουσε από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο, συνειδητοποίησε ότι ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να είχε ήδη κόψει τις φλέβες του, πριν ανέβει στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αγρινίου τον μετέφερε χωρίς τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 35χρονος ζούσε μόνος του το τελευταίο διάστημα στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου της Φιλελλήνων, ενώ στο σημείο έφθασε μετά από λίγο και ο πατέρας του, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη.