Βίντεο ντοκουμέντο: Η ΔΙ.ΑΣ. Ελευσίνας μπουκάρει σε φλεγόμενο σπίτι και σώζει ηλικιωμένη

Οι εικόνες που καταγράφηκαν κατά την έφοδο των αστυνομικών, κόβουν την ανάσα

Όλα έγιναν λίγα λεπτά μετά τις 00:00 τα ξημερώματα στην Ελευσίνα. Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. (514-1) της β’ αλλαγής με τη συνδρομή του Β9-1 βρέθηκαν στο σημείο μετά από τηλεφώνημα της δίδυμης αδερφής της εγκλωβισμένης.

Το σπίτι είχε πάρει φωτιά από αναμμένο καντήλι και κάθε λεπτό ήταν κρίσιμο για την 85χρονη που βρισκόταν εγκλωβισμένη στη μικρή μονοκατοικία.

Η δίδυμη αδερφή της ηλικιωμένης, προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού, για να σώσει την αδερφή της. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, με τους γείτονες να έχουν βγει στον δρόμο προκειμένου να βοηθήσουν όπως μπορούν και τους αστυνομικούς να φτάνουν άμεσα στο σημείο προκειμένου να σώσουν την εγκλωβισμένη.

Στο βίντεο που σας αποκαλύπτει το Policenews, φαίνεται καρέ-καρέ η άμεση αντίδραση της ΔΙ.ΑΣ. Ελευσίνας με τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και τις ενέργειες που ακολούθησαν προκειμένου να απεγκλωβίσουν έγκαιρα την ηλικιωμένη γυναίκα.

Οι αστυνομικοί σπάνε την πόρτα και απεγκλωβίζουν την 85χρονη που δείχνει να τα έχει χαμένα. Οι εικόνες που θα δείτε είναι συγκλονιστικές. Οι ήρωες αστυνομικοί, μόλις έχουν σώσει έναν άνθρωπο από βέβαιο θάνατο.