Μυτιλήνη: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος – Η καταγγελία για κύκλωμα πορνείας

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για την υπόθεση, στην οποία αναφέρει ότι δεν επιβεβαιώνεται η καταγγελία για το κύκλωμα πορνείας

Τραγικό τέλος είχε ένας 46χρονος άνδρας από τη Μυτιλήνη, ο οποίος βρέθηκε στο σπίτι του απαγχονισμένος, αρκετές μέρες μετά τον θάνατό του.

Ο 46χρονος το τελευταίο διάστημα φέρεται να έκανε μια σειρά από «περίεργες» αναρτήσεις στο facebook μεταξύ των οποίων και η «καταγγελία για βιασμό ανήλικης» και ύπαρξης κυκλώματος, σύμφωνα με το lesvosnews.net.

Ωστόσο, η καταγγελία διερευνήθηκε χωρίς να αποδειχτεί τίποτα. Επομένως, προέκυψαν ερωτηματικά για την ψυχική κατάσταση του 46χρονου.

Με αφορμή δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, που αφορούν στις καταγγελίες του άνδρα για την ύπαρξη κυκλώματος πορνείας στη Μυτιλήνη η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ήδη από τα μέσα του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2022, διερευνά καταγγελίες ημεδαπού ατόμου για διάπραξη αδικημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας στη Μυτιλήνη, το περιεχόμενο των οποίων, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας, δεν επιβεβαιώνεται.

Ο προαναφερόμενος ημεδαπός, πρωινές ώρες της 04-01-2023, βρέθηκε απαγχονισμένος στον εξωτερικό χώρο οικίας όπου διέμενε στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

Στο σημείο κλήθηκε Ιατροδικαστής και ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου για εξερεύνηση του χώρου.

Το προανακριτικό έργο για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.