#BGFA2022: Στη Ρόδο η κορυφαία βραβευμένη διεθνής κουζίνα για το 2022 στην Ελλάδα

Για 5η χρονιά, ο κορυφαίος θεσμός BestGreekFoodAwards.com, βράβευσε τους κορυφαίους από κάθε κατηγορία σε Ελλάδα και Κύπρο

Στην κατηγορία ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ, διακρίθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά ως το κορυφαίο εστιατόριο από όλη την Ελλάδα που έχει συγκεντρώσει τις κορυφαίες κριτικές από το σύνολο των επισκεπτών που δοκίμασαν τα πιάτα τους.

Ας γνωρίσουμε πιο κάτω αναλυτικά το “θαύμα” της Ρόδου:

ΘΑΥΜΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ – WONDER/Ρόδος

Το εστιατόριο Wonder (Θαύμα εν Καιρώ) βρίσκεται στα όρια της παλιάς πόλης της Ρόδου, στην είσοδο της Ροδιακής Έπαυλης της πρώην Βασιλικής Κατοικίας.

Το εστιατόριο Wonder είναι ένα όμορφο κτίριο τριών επιπέδων, το οποίο αποτελείται από μια υπέροχη, μεγάλη υπαίθρια αυλή και δύο ορόφους με εσωτερικούς χώρους, γεμάτοι με τις αισθήσεις και την αρχιτεκτονική του παρελθόντος και την καλλιτεχνική πινελιά των ιδιοκτητών.

Τα εσωτερικά επίπεδα του εστιατορίου είναι ανοιχτά όλο το χρόνο και είναι ο ιδανικός χώρος για την οργάνωση των εκδηλώσεών σας.

Δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες, το εστιατόριο Wonder θεωρείται ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης της Ρόδου και ολόκληρου του νησιού.

Δοκιμάστε τη διεθνή γκουρμέ κουζίνα μας, δοκιμάστε τη μεγάλη ποικιλία κρασιών μας και απολαύστε την μοναδική αίσθηση που αποπνέει αυτός ο χώρος από το 2001.

Το εστιατόριο Wonder (Θαύμα εν Καιρώ), έχει βραβευτεί για 4 συνεχόμενες χρονιές από το θεσμό των BestGreekFoodAwards.com!

Περιοχή: Ρόδος

Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 16-18, 85 100

Τηλ.: 22410 39805

Κατηγορία βράβευσης 2022: ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ

Site: www.restaurantwonder.gr

Facebook page: Restaurant Wonder – Θαύμα έν καιρώ

Τι είναι ο θεσμός των BestGreekFoodAwards.com;

Για 5η χρονιά στην Ελλάδα, μέσα από το θεσμό των Best Greek Food Awards (BGFA) οι επισκέπτες/πελάτες των επιχειρήσεων κρίνουν και βραβεύουν τα καταστήματα που παρουσιάζουν υψηλή δημοφιλία ανά περιοχή στην κατηγορία τους.

Ο θεσμός των Best Greek Food Awards (BGFA), είναι ίσως ο πιο αντικειμενικός και αντιπροσωπευτικός για να επιλεγεί μια επιχείρηση, δεδομένου πως οι ίδιοι οι καταναλωτές επισκέπτονται, δοκιμάζουν και κατόπιν κρίνουν την ποιότητα των όσων δοκίμασαν, συνδυαστικά με την σχέση ποιότητας/τιμής, τη φιλικότητα του χώρου αλλά και το service που αντιμετώπισαν ως εμπειρία κατά την επίσκεψή τους.

Tα BGFA χρησιμοποιούν έναν ειδικά διαμορφωμένο αλγόριθμο που συλλέγει πληροφορίες από πηγές όπου καταναλωτές μπορούν να γράψουν ή να δώσουν θετική ψήφο για κάθε επιχείρηση που είναι στον χώρο της εστίασης.

Κατόπιν, έμπειροι τεχνικοί, μελετούν προσεκτικά τυχόν «σφάλματα» που πιθανόν να προκύψουν και τέλος «κρίνουν» την επιχείρηση που θα κερδίσει το βραβείο για τη χρονιά που διανύουμε.

Το διαδίκτυο ως μέσο που χρησιμοποιούν πλέον καθημερινά όλο και περισσότεροι Έλληνες, είναι μια αλάνθαστη πηγή πληροφοριών με πολλές και σημαντικές πληροφορίες για κάθε επιχείρηση που θα μας καθοδηγήσει στο σωστό σημείο για να φάμε, να πιούμε έναν καλό καφέ, να φάμε ένα ξεχωριστό παγωτό ή γλυκό, να γνωρίσουμε επιχειρήσεις που έχουν αντέξει στον χρόνο με τις παραδοσιακές τους γεύσεις ή ακόμα και να γλεντήσουμε μετά τον… γάμο μας (βλ. κατηγορία “κτήματα”).

Τα BGFA είναι ίσως ο μοναδικός θεσμός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, διότι το τελικό αποτέλεσμα και ο νικητής για κάθε χρονιά έχει καταγραφεί τους προηγούμενους μήνες μέσα από μηχανές αναζήτησης, εξειδικευμένα portal στον τομέα της εστίασης αλλά και τα social media.

Πως δημιουργήθηκαν τα BGFA

Και όλα αυτά ξεκίνησαν ένα βράδυ Παρασκευής, κάπου στο… κοντινό 2014, όταν μέλη της ομάδας του BGFA αναζητώντας ένα κατάστημα εστίασης με… “αντικειμενικά κριτήρια” και “βραβεύσεις” έπεσε -όντως- σε κατάστημα “βραβευμένο” αλλά όχι με πραγματικά και αντικειμενικά κριτήρια τελικά.

Τα μέλη της ομάδας εκείνο το βράδυ και αφού έφυγαν από το “βραβευμένο” κατάστημα, κατέληξαν να απολαμβάνουν από ένα σάντουιτς σε… καντίνα, αλλά έδωσαν υπόσχεση να αλλάξουν τον τρόπο που θα βρίσκει ο ενδιαφερόμενος ένα πραγματικά βραβευμένο κατάστημα…

Η ομάδα των Best Greek Food Awards στέλνει στους νικητές των βραβείων και για τη φετινή χρονιά τα θερμά της συγχαρητήρια.

Επισκεφθείτε το θεσμό εδώ: https://www.bestgreekfoodawards.com/