Βόλος: «Θα σε σκοτώσω, θα σε θάψω, θα σε βρουν νεκρό» είπε 44χρονος στην πρώην γυναίκα του και το παιδί της

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στον Βόλο, όταν ένας 44χρονος, επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του, στον 24χρονο γιό της από προγενέστερο γάμο και τρεις αστυνομικούς, που επιχείρησαν να τον συλλάβουν μετά από τις απειλές που εξαπέλυσε

Ο ίδιος ο 44χρονος ανέφερε για το περιστατικό στους δικαστές ότι «για όλα φταίει το ουϊσκι». Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους κατέθεσαν πως ο 44χρονος ήταν εξαγριωμένος, τους γρονθοκοπούσε και τους κλωτσούσε, ενώ απειλούσε την πρώην οικογένειά του.

Ο 24χρονος γιος της συζύγου του, όσο και η 46χρονη μητέρα κατέθεσαν χθες στο Αυτόφωρο πως δεν επιθυμούν τη δίωξή του γιατί έχουν συμφωνήσει να πάρουν διαζύγιο και να απαλλαγούν οριστικά από την βία που προκαλεί συνεχώς με επεισόδια ο 44χρονος.

«Ήμουν μεθυσμένος», λέει ο 44χρονος

Ο δράστης στην απολογία του, όπως αναφέρει το gegonota.news, παραδέχθηκε τις πράξεις του, τις απέδωσε, ωστόσο, στο γεγονός ότι ήταν μεθυσμένος «Θα σας εξαφανίσω όλους», φώναζε στο επεισόδιο που δημιούργησε στις 23 Δεκεμβρίου ενώ εκτός από τους αστυνομικούς χτύπησε και τον 24χρονο γιο της συζύγου του. «Θα σε σκοτώσω, θα σε θάψω, θα σε βρουν νεκρό» είπε στον 24χρονο ενώ στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σπίτι μετά την καταγγελία από τη 46χρονη, είπε πως «γράφει στα … του τους νόμους» και τους αποκάλεσε «σκουλήκια».