Φράγμα – Αλιάκμονας: Βρέφος 11 μηνών βρέθηκε νεκρό – Το πέταξε η 28χρονη μητέρα του

Φράγμα – Αλιάκμονας: Το βρέφος, ένα κοριτσάκι 11 μηνών, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Ενα νεκρό μωρό εντοπίστηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς από περαστικούς στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Πιο συγκεκριμένα, το βρέφος, ένα κοριτσάκι 11 μηνών, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες για να εντοπιστούν οι γονείς του.

Φράγμα – Αλιάκμονας: Είπε «πάω για ρεβεγιόν» και πέταξε το βρέφος στον Αλιάκμονα

Δεν τις χωρά ο ανθρώπινος νους τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μία 28χρονη μητέρα πέταξε το βρέφος της, ένα κοριτσάκι μόλις 11 μηνών, στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια.

Η 28χρονη μεγάλωνε το παιδί μαζί με τους γονείς της, καθώς δεν διατηρεί σχέσεις με τον πατέρα του μωρού.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Newsbomb ότι η 28χρονη έφυγε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς από το σπίτι της λέγοντας στους γονείς της «πάω να κάνω ρεβεγιόν». Μαζί της πήρε το βρέφος.

Όταν το πρωί της Πρωτοχρονιάς γύρισε πίσω, οι γονείς της αντιλήφθηκαν ότι δεν έχει μαζί της το μωρό και αμέσως ανησύχησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί άρχισαν να τη ρωτούν που βρίσκεται το παιδί και τότε εκείνη απαντούσε για ώρες πράγματα που δεν βοηθούσαν την έρευνα και δεν κατέληγαν σε κάποιο συμπέρασμα. Το γεγονός ότι δεν ομολογούσε είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσουν πολλές ώρες μέχρι να εντοπιστεί το μωρό.

Κάποια στιγμή η 28χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι πήγε βόλτα με το μωρό στο ποτάμι, προσδιορίζοντας ένα συγκεκριμένο σημείο. Τότε οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την έρευνα στο φράγμα του Αλιάκμονα μέχρι που τελικά χθες το βράδυ εντοπίστηκε το μωρό νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί πολλές φορές (περίπου 10) κατά το παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι της είχε χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή, την οποία το τελευταίο διάστημα είχε σταματήσει να λαμβάνει.

Η 28χρονη έχει συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική για πραγματογνωμοσύνη, ενώ αναμένονται οι σχετικές εντολές από τον εποπτεύοντα Εισαγγελέα.