Αυτοί είναι οι 4 από τους 12 εμπλεκόμενους ανήλικους της υπόθεσης με τον 15χρονο στο Ίλιον

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις πίσω από τον βιασμό 15χρονου από συμμαθητές του, την ώρα μάλιστα, που συμμαθήτριες του θύματος ήταν μπροστά στις κτηνώδεις πράξεις

Το Policenews.gr, αποκαλύπτει τα 4 από τα 12 συνολικά άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση του Ίλιον και τον συνεχιζόμενο βιασμό του 15χρονου από συμμαθητές του.

Να θυμίσουμε πως νωρίτερα σήμερα, το δρόμο προς τη φυλακή πήραν άλλοι δυο ανήλικοι μετά την απολογία τους στον ανακριτή. Συνολικά, έχουν προφυλακιστεί 5 ανήλικοι από το περασμένο Σάββατο, ενώ εικάζεται πως έχει διαφύγει στην Αλβανία από όπου κατάγεται.

Το χρονικό των βασανιστικών βιασμών του 15χρονου – Όσα συγκλονιστικά είπε στον παιδοψυχολόγο

Παιδοψυχολόγος: Η παρέα η σταθερή είναι τα 8 αγόρια που μου έχεις αναφέρει; Και εσύ;

15χρονος: Και εγώ και άλλα τέσσερα άτομα.

Παιδοψυχολόγος: Έχουν δει αυτά που έχουν συμβεί σε εσένα;

15χρονος: Και από κοντά και στα βίντεο.

Τα παιδιά σύχναζαν στο ερειπωμένο σπίτι στο Ίλιον όπου έγιναν οι βιασμοί. Ωστόσο, η δυνατή μουσική που έβαζαν επισκίαζε τα όσα φέρεται να συνέβαιναν μέσα στο σπίτι των βασανιστηρίων.

15χρονος: Φώναζα και τους το έλεγα κιόλας, σταματήστε, σταματήστε, σταματήστε

Παιδοψυχολόγος: Και πως σταματούσε;

15χρονος: Όταν το αποφάσιζαν αυτοί.

Ο 15χρονος περιέγραψε τα φρικιαστικά που έγιναν στην παλιά μονοκατοικία στο Ίλιον, αλλά και στο διπλανό δωμάτιο όπου τον ανάγκαζαν να μπει με το ζόρι, ακόμα και σηκωτός.

Δώδεκα μαθητές συμμετείχαν στη φρίκη του ομαδικού βιασμού

“Και από κοντά και στα βίντεο” (είχαν δει τι συμβαίνει), ανέφερε στους παιδοψυχολόγους ο 15χρονος, όταν ερωτήθηκε για τα 4 ανήλικα κορίτσια, τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τις μαθήτριες, όμως οι αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν το επίπεδο της εμπλοκής τους στην υπόθεση. Οι τρεις 15χρονες έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία, ενώ για το τέταρτο κορίτσι, ηλικίας 14 ετών, δεν έχουν εξακριβωθεί τα στοιχεία ταυτότητας, καθώς ο 15χρονος γνώριζε μόνο το μικρό της όνομα.

Σύμφωνα με τις περιγραφές του αγοριού, οι μαθήτριες ήταν μπροστά σε έναν από τους βιασμούς που έλαβαν χώρα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, ενώ φέρεται να είναι και ανάμεσα στα πρόσωπα που διακινούσαν τα βίντεο με τις φρικιαστικές πράξεις.

“Σεξουαλικός πειραματισμός” και… οπαδικά συνθήματα

“Κάτω π…” και “Δυτική α…”, φέρεται να φωνάζουν την ώρα που κακοποιούν σεξουαλικά τον 15χρονο, ορισμένα από τα ανήλικα αγόρια, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Πρόκειται για φράσεις που έχουν αποτυπωθεί στα βίντεο που τράβηξαν οι συλληφθέντες, τα οποία στη συνέχεια μοίρασαν στο σχολικό και το φιλικό τους περιβάλλον, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εξευτελίσουν το 15χρονο αγόρι.

Δύο από αυτά τα βίντεο της φρίκης βρίσκονται στα χέρια των αρχών, καθώς εντοπίστηκαν σε κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων. Εκτός από τις εικόνες των βιασμών που επιβεβαιώνουν την σοκαριστική κατάθεση του ανήλικου θύματος, τα βίντεο έχουν καταγράψει και τα συνθήματα που παραπέμπουν σε οπαδικές συμπλοκές επικυριαρχίας σε γειτονιές της Αθήνας. Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν οι συλληφθέντες έχουν παρελθόν που να σχετίζεται με συμμορίες, που έχουν απασχολήσει με την παραβατική δράση τους.

“Κάνανε κάτι σε εμένα… “

“… αυτά τα παιδιά από την παρέα, την παλιοπαρέα, κάναν κάτι σε μένα”, φέρεται να είπε στους παιδοψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ο 15χρονος. Αμέσως μετά με λόγια που προκαλούν φρίκη, περιέγραψε τον Γολγοθά που περνούσε για σχεδόν ένα μήνα στα χέρια των συμμαθητών του. Τον βίασαν τουλάχιστον 4 φορές, βιντεοσκόπησαν τις πράξεις τους και στη συνέχεια των διαπόμπευσαν, μοιράζοντας το βίντεο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 6 μαθητές από Επαγγελματικά και Γενικά Λύκεια της Δυτικής Αττικής, δύο εκ των οποίων πήγαιναν στο ίδιο σχολείο με το 15χρονο. Ένας ακόμα, προσήλθε αυτοβούλως στις αρχές αφού παρήλθε το αυτόφωρο, ενώ οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν ένα αγόρι από την Αλβανία. Τα σοκαριστικά περιστατικά, εκτυλίχθηκαν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, όπου είχε μετατραπεί σε χώρο συγκέντρωσης της “παρέας”. Στην κατοχή των παιδιών, εντοπίστηκαν ακόμα και μικροποσότητες κάνναβης.

“… το έσβησα κατευθείαν”

Ενώπιον του ανακριτή, οι τέσσερις από τους ανήλικους κατηγορούμενους, αν και παραδέχτηκαν εν μέρη τις πράξεις τους, επιχείρησαν να τις “βαφτίσουν” ως… “ερωτικό πειραματισμό” και όχι βιασμό. “Δεν τον βίασα. Όλοι συμμετείχαμε στις πράξεις. Πειραματιζόμασταν ερωτικά. Ο ένας το έκανε στον άλλο. Αμέσως πριν και αμέσως μετά τη σκηνή που έχει καταγραφεί στο βίντεο, ο… είχε κάνει το ίδιο σε εμένα”, ανέφερε ο ένας 15χρονος, ενώ ένας δεύτερος είπε…: “Δύο φίλοι μου με έπεισαν να τραβήξω βίντεο και μετά τους το έδωσα. Δε γνωρίζω τι το έκαναν από εκεί και πέρα. Τη δεύτερη φορά που κατέγραψα την πράξη, το έσβησα κατευθείαν”.

Οι τέσσερις από τους συνολικά δώδεκα ανήλικους που συμμετείχαν στις αποτρόπαιες πράξεις: