Νίκαια: Η Άμεση Δράση εντόπισε Πακιστανούς με 12 χιλ. πακέτα τσιγάρα (pic)

Το πλήρωμα του περιπολικού που περνούσε από την οδό Σπάρτης στη Νίκαια, αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά όταν είδε τους Πακιστανούς με τις μαύρες σακούλες

Λίγο πριν τις 12 το βράδυ της Παρασκευής, όχημα της Άμεσης Δράσης που περιπολούσε στη Νίκαια, εντόπισε έναν άνδρα Πακιστανικής καταγωγής να εξέρχεται από πολυκατοικία της οδού Σπάρτης με δυο μαύρες σακούλες στα χέρια και να τις τοποθετεί στην μπαγκαζιέρα από μηχανάκι που ήταν σταθμευμένο στο σημείο.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά και προχώρησαν σε επιτόπιο έλεγχο, διαπιστώνοντας ότι οι μαύρες σακούλες περιείχαν λαθραία πακέτα τσιγάρων και καπνού.

Ο Πακιστανός δεν άργησε να “δώσει” τον πωλητή του

Ο Πακιστανός που εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω με το παράνομο εμπόρευμα, αμέσως “έδωσε” τον πωλητή των παράνομων πακέτων. Υπέδειξε διαμέρισμα 1ου ορόφου της πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Σπάρτης στη Νίκαια.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, ανέβηκαν στον 1ο όροφο, όπως τους υπέδειξε ο Πακιστανός. Έξω από το διαμέρισμα βρήκαν ένα χαρτόκουτο με δεκάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος και άνοιξε άνδρας Πακιστανικής καταγωγής.

Ο Πακιστανός είχε μέσα στο διαμέρισμά του, 11654 πακέτα αφορολόγητα τσιγάρα και 680 πακέτα καπνό, ενώ από το μηχανάκι του αγοραστή, κατασχέθηκαν 630 πακέτα.

Οι δυο Πακιστανοί συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας.