Άγρια καταδίωξη 4 Ρομά τα ξημερώματα από την Βούλα μέχρι το Μενίδι – Όλο το χρονικό

Τα ξημερώματα, περί ώρας 4:00, το Κέντρο Άμεσης Δράσης, διαβιβάζει στον ασύρματο ότι ένα όχημα μάρκας Hyundai, έχει αφαιρέσει καταλύτες στην περιοχή της Βούλας.

Λίγα λεπτά αργότερα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντοπίζουν στην περιοχή του Π. Φαλήρου το εν λόγω όχημα και αφού κάνουν σήμα για να σταματήσει, ο οδηγός του εν λόγω οχήματος αναπτύσσει ιλιγγιώδη ταχύτητα, οπότε και ξεκινάει μια ”τρελή” καταδίωξη στην οποία συμμετέχει πλήθος αστυνομικών δυνάμεων αποτελούμενη από περιπολικά της Άμεσης Δράσης και από ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

Φτάνοντας έως το Μενίδι, ο οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς καθ’ όλη την διάρκεια της καταδίωξης, δίχως να ανακόψει ταχύτητα, χάνει τον έλεγχο με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε μια μάντρα στην περιοχή του Μενιδίου, πλησίον του καταυλισμού.

Αμέσως, τόσο ο οδηγός, όσο και οι υπόλοιποι 3 επιβάτες του οχήματος, ανοίγουν τις πόρτες του οχήματος και τρέπονται σε φυγή.

Τελικώς, οι δυο εξ ‘αυτών ακινητοποιήθηκαν, κατόπιν πεζής καταδίωξης που ακολούθησε και συνελήφθησαν από αστυνομικούς περιπολικού της Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Περιστερίου.

Να σημειωθεί το γεγονός ότι εντός του οχήματος, ανευρέθηκαν καταλύτες από οχήματα που είχαν αφαιρέσει κατά την διάρκεια της νύχτας καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.