Πειραιάς – Νέα γυναικοκτονία: 19χρονη βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμά της

άδειες οπλοφορίας

Σε θρίλερ εξελίσσεται η ανεύρεση σορού 19χρονης γυναίκας σε οικία στον Πειραιά – Την πυροβόλησε στο κεφάλι ο 23χρονος σύζυγός της

Ο σύζυγός της, 23 ετών, κάλεσε τις Αρχές και ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα. Ο 23χρονος συνελήφθη πριν λίγο από τις Αρχές.

Ο καυγάς λόγω ζήλιας και η εν ψυχρώ εκτέλεση

Η ζήλια φαίνεται να είναι εκείνη που «όπλισε» το χέρι του 25χρονου, ο οποίος δολοφόνησε την μόλις 19 ετών σύντροφό του στον Πειραιά.

Μία νέα γυναικοκτονία που έρχεται να προστεθεί στη μακριά «μαύρη» λίστα των θυμάτων που βρήκαν φρικτό θάνατο από τα χέρια των συντρόφων ή των συζύγων τους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η 19χρονη αλβανικής καταγωγής – όπως και ο δράστης- πήγε το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του 25χρονου, όπου εκείνος τής έκανε σκηνή ζηλοτυπίας με αποτέλεσμα να αρχίσουν να καβγαδίζουν άγρια.

Η κατάσταση ξέφυγε και ο 23χρονος πήρε το όπλο του και την πυροβόλησε. Η 19χρονη έπεσε νεκρή και ο σύντροφός της την άφησε μέσα στο σπίτι, ενώ εκείνος πήγε και πήρε το αυτοκίνητό του και τριγυρνούσε όλο το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Γυναικοκτονία – Πειραιάς: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες – Την πυροβόλησε στο κεφάλι υπό την επήρεια κοκαΐνης