Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο παραδόθηκε στις φλόγες μετά από τροχαίο

Ευτυχώς πρόλαβαν και βγήκαν σώοι όλοι οι επιβάτες

Σοβαρό τροχαίο που κατέληξε στην ολοκληρωτική καταστροφή ενός εκ των δύο οχημάτων που ενεπλάκησαν σε αυτό, σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (24/11) γύρω στις 14:00 στον επαρχιακό δρόμο Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού – Φουρνάς, στη Φθιώτιδα.

Όπως αναφέρει το Lamiareport, το τροχαίο έγινε στην 4η χ/θ της ανωτέρου οδού, όταν ο οδηγός του επιβατικού αυτοκινήτου στο ρεύμα προς Φουρνά, πάνω στη στροφή, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και εμβόλισε στο πλάι το αγροτικό όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Η σύγκρουση δεν ήταν σφοδρή, ωστόσο ήταν αρκετή να καταστραφεί το σύστημα ψύξης του πρώτου οχήματος και αμέσως να αρπάξει φωτιά. Ευτυχώς οι επιβαίνοντες σε αυτό πρόλαβαν και το εγκατέλειψαν, ενώ και το ζευγάρι που επέβαινε στο αγροτικό δεν έπαθε το παραμικρό.

Στο σημείο έφτασαν γρήγορα πυροσβεστικά οχήματα από την Π.Υ. Μακρακώμης με επικεφαλής το Διοικητή Βασίλη Τραγουλιά, που προχώρησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο όχημα, αλλά και σε παρακείμενη δασική έκταση, στην οποία επεκτάθηκε. Μάλιστα η πυρκαγιά πρόλαβε και έκαψε μια μικρή έκταση 100 τετραγωνικών μέτρων.

Στο σημείο και ο διοικητής του ΑΤ Σπερχειάδας Γιώργος Σταθοκώστας, καθώς η υπηρεσία του ανέλαβε την προανάκριση για το τροχαίο ατύχημα.