Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη η 19χρονη συνοδηγός του Skoda για το φρικτό τροχαίο με την παράσυρση

Στη σύλληψη μιας 19χρονης, η οποία επέβαινε στο Skoda το οποίο παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη στην οδό Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της 19χρονης και να της περάσουν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, σε βάρος της 19χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για το συμβάν και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Οι ίδιες πληροφορίες του thestival.gr, αναφέρουν ότι η Αστυνομία γνωρίζει ότι το άτομο που οδηγούσε το όχημα και τραυμάτισε σοβαρά την 21χρονη είναι ένας σεσημασμένος 30χρονος Αλβανός. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μαζί του στο αυτοκίνητο βρισκόταν μια νεαρή κοπέλα.

Ο 30χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. Είχε συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα χασίς. Αποφυλακίστηκε υπό όρους. Η Αστυνομία δίνει μάχη για να τον εντοπίσει. Εικάζεται ότι θα επιχειρήσει να διαφύγει στην Αλβανία.

Σε σοβαρή κατάσταση η 21χρονη από το τροχαίο

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο της 19χρονης χτύπησε την κοπέλα, στη συνέχεια έκανε όπισθεν και την πάτησε ξανά, προτού την εγκαταλείψει αιμόφυρτη στην άσφαλτο.

Η 21χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr η κοπέλα που παρασύρθηκε είναι φοιτήτρια από τα Χανιά. Ιατρικές πηγές του νοσοκομείου ανέφεραν ότι: «τα πολλαπλά κατάγματα που φέρει η 21χρονη μπορούν να θεραπευτούν, όμως το ζήτημα είναι τα τραύματα που έχει υποστεί ο εγκέφαλος της».