Δεν τα κατάφερε και ο δεύτερος επιβάτης του Smart στον Κορυδαλλό Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, το μαύρο Ford τζιπ με δυο ένοπλους με καλάσνικοφ, γάζωσε το Smart στο οποίο επέβαιναν τα δυο θύματα στη διασταύρωση των οδών Σοφίας Βέμπο & Δωδέκατης στον Κορυδαλλό. Το ένα άτομο σκοτώνεται ακαριαία μέσα στο Smart, ενώ το δεύτερο (γαμπρός του νεκρού) διαφεύγει στο υπόγειο πολυκατοικίας βαριά τραυματισμένος. Λίγα λεπτά αργότερα και το δεύτερο θύμα αφήνει την τελευταία του πνοή στο υπόγειο πάρκινγκ. Τα δυο θύματα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι ο 44χρονος Βασιλης Ρουμπέτης (Ράμπο ή Ταρίφας τα παρατσούκλια του) και ο Διονύσης Μουζακίτης. Και οι δυο, είναι άτομα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για εκβιασμούς, δολοφονίες και άγριους ξυλοδαρμούς. Ο Ρουμπέτης ήταν το άτομο που είχε σκοτώσει τον οπαδό του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλοπουλο στη συνάντηση μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Σε άλλη περίπτωση, είχε κατηγορηθεί για μαχαίρωμα 30χρονου στην πλατεία Κορυδαλλού.

Πριν το δικαστήριο του Φιλόπουλου συνελήφθη ως ύποπτος συμμετοχής σε συμβόλαια θανάτου, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά!

Είχε συλληφθεί στα σύνορα, προσπαθώντας να φύγει στο εξωτερικό μαζι με έναν εκ των κατηγορουμένων που εμπλεκετo στην υπόθεση με τα καλασνικοφ στην Κόρινθο.

Παλαιότερα είχε καταδικαστεί σε πολύμηνη φυλάκιση για κλοπές τηλεκαρτών από περίπτερα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και για ένα ακόμα συμβόλαιο της μαφίας της νύχτας. Το όχημα διαφυγής των δραστών βρέθηκε πριν λίγο κομμένο στα τούνελ προς Σκαραμαγκά στην περιοχή του Ασπροπύργου. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρουν τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης.